Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Z možem sva vzela kopalna plašča iz hotela in zdaj sva dobila zahtevo, da jih vrneva

Z možem sva vzela kopalna plašča iz hotela in zdaj sva dobila zahtevo, da jih vrneva

Ne,nisem,sva šla z možem raje ven na pizzo,ostale 3 dni pa pazila,da sva bila prva pri obrokih.

prpa ti in tvoj mož ☺
btw: zakaj si moža privlekla v temo ☺

prpa ti in tvoj mož ☺
[/quote]

prpa ti in tvoj mož ☺
[/quote]
Ker nisem šla sama na pizzo!

Iz hotela sta vzela plašče? Resno? A posteljnino tudi?

Ljudje vse kradejo. Rjuhe v planinskih kočah skupaj z odejami, v bolnicah rjuhe in prevleke, v hotelih pa vse, kar ni pritrjeno in to res močno.
Če pridejo posebni gostje iz države, ki jo podpira Amerika in leži zraven Palestine, gredo skoraj da še kljuke, pa žarnice, pa vodovodne pipe. Do sedaj je za njimi ostal samo še gasilni aparat, ker je pritrjen.
Vprašajte gostince. Zato tudi zaračunavajo, če kopalnega plašča ni ob pregledu sobe ob odhodu.
Nisem pa vedel, da tudi nekateri slovenceljni niso nič boljši od tistih gostov iz bližnjega vzhoda.

In kako ta tvoj prijatelj, ki dela v hotelih, ne glede na državo ugotovi, da gre za Žide? Jih špega skozi izvrtano luknjico v tuš kabini?
[/quote]
Uporabi še malo domišljije, pa boš mogoče ugotovil, kako delavci v hotelu vedo, od kod so gostje. Oprosti, verjetno si prereven, da bi šel kdaj v kak 3* hotel.

Delavci ves čas srečujejo goste v hotelu. Pri prihodu v hotel morajo pa pokazati tudi osebni dokument, ki se v nekaterih hotelih celo kopira s strinjanjem gosta.
Receptor mora vsako noč tudi pripraviti seznam zasedenosti sob za druge delavce (kuhinja in strežba, sobarice), kjer točno piše ime in priimek gosta, državljanjstvo (včasih tudi rojstni datum), v kateri sobi se nahaja in koliko oseb je v sobi. Zato, da se lahko beležijo tudi usluge (bar v sobi, št. prijavljenih obrokov, …) Bodi brez skrbi, osebje ve, od kod je tvoj pasuš, pa tudi kako izgledaš.

Upam, da so vsaj Guči.
[/quote]

:))))))))))))))

Sem delala v Avstrijskem hotelu 4*.
Da so gostje vzeli šampone, in te fore, ja mi je poznano… Pri kar nekaj mlajših gostov se je zgodilo, da je sfalila kaka brisača ( Tako kot je HOTELIRJI povedal ) imaš- kot sn mela jaz, na listu napisano, od kod je gost, kolko jih je, kera soba itd.. Tako da, je blo povsem jasno, ko morš nekaj dat V sobo, kaj fali, ko drugače ne.
No, in ta hotel je zaseden po večini zarad biznisov , pa nisem srečala, da bi kdo KOPALNI PLAŠČ vzel 😀 , vseeno pa, kot sem omenla, se je pa par mlajših obiskovalcev spomnilo vzet par brisač… ki tudi seveda NISO za domov…

Tako brisače, kot kopalni plašči grejo v pranje in nazaj..

Vsekakor pa v VSAKI hotelski sobi piše kaj je “tvoje” in kaj dobiš v UPORABNINO..

Mene so pa dobli… 🙁

To me spomni na hotelske zajtrke recimo. Ko je ruski bife… Pa ko potem prieš v sobo pucat, ( če gost recimo ostaja … ) pa vidiš da ima naložene robe še za kosilo, malico, večerjo … 😀

No, pa tudi par krat kaj smo ostali kje za dopust v hotelu, se to da videt..
Nwm, meni je smešno 😀 Saj zato kr je ruski bife in kr si kao plačal to, nisi plačal da odneseš vse… 😀

To ma spomni na Rssa pri Friends k je vedno vse vzel iz otela:
https://www.youtube.com/watch?v=4ekMeEE1FVU

https://www.youtube.com/watch?v=8EZ3d0VO0dM

Kaaaaj? Prvič slišim, da kdo dejansko odnese kopalni plašč. Bi rekla šamponček, ampak kopalni plašč? A potem rjuhe in drugo posteljnino tudi slečete in odnesete domov? Madona.

Če je lep nov mehak plašček, ga seveda vzamemo. Tud posteljnino vzamemo če je res nekaj posebnega in smo se je doma že naveličal tastare… pa nismo nkol nič plačal… sej drago plačamo hotel… a nihče pa vpraša kolk zaposleni sunejo, pol pa rečejo, da gostje odnesejo 🙂

Annetka, pa vas nič ne moti, da imate doma stvari, za katere veste, da jih je že veliko ljudi uporabljalo? Tisto noč ali dve ok, ko si v hotelu, ampak da imaš potem še doma te stvari? Ojoj.

Annetka, pa vas nič ne moti, da imate doma stvari, za katere veste, da jih je že veliko ljudi uporabljalo? Tisto noč ali dve ok, ko si v hotelu, ampak da imaš potem še doma te stvari? Ojoj.
[/quote]

Pa saj vidiš, da se heca in norca dela iz teh tatic.

ti ki vzameš vse ti moram zaupati da ti ne gre prav dobro. Meni se zelo pogosto zgodi, da poleg ostalih predmetov, ki jih odtujim s seboj vzamem še sobarico sploh če je fletna, žena pa receptorja. Ne smeš ostat pri malenkostih, ki gredo v kovček.

Kaj so sploh ta “designerska” mila? Vsako milo je nekdo/firma naredila. 😀

Manjka samo se kdo, ki se do hotela pripelje s komplet selitvenim servisom. Da mu pomagaja vec odpeljat domov, lol. Ce ze ne kar celega hotela…

Drugac se pa ze dolgo nisem namejal kot ob komentarju odtujitve WC scetk. Majke mi… hahaha

Kopalni plašči nikjer na svetu niso zastonj, niti pri nas ne.
Temu kar ste storili vi se reče kraja.
Zato bi prosil da se ne delate neumni češ niste vedeli in podobne fore.

:))))))

očitno, da nista za v hotel zrela:)))

Seveda, da kopalne plašče ne da noben zastonj.
To je vse v cenihotela že zaračunano, če gre za malo boljš hotel. V tistih ta pocen hotelih, si moraš pa ob bazenu sposojat al pa svojga met.

Uporabi še malo domišljije, pa boš mogoče ugotovil, kako delavci v hotelu vedo, od kod so gostje. Oprosti, verjetno si prereven, da bi šel kdaj v kak 3* hotel.

Delavci ves čas srečujejo goste v hotelu. Pri prihodu v hotel morajo pa pokazati tudi osebni dokument, ki se v nekaterih hotelih celo kopira s strinjanjem gosta.
Receptor mora vsako noč tudi pripraviti seznam zasedenosti sob za druge delavce (kuhinja in strežba, sobarice), kjer točno piše ime in priimek gosta, državljanjstvo (včasih tudi rojstni datum), v kateri sobi se nahaja in koliko oseb je v sobi. Zato, da se lahko beležijo tudi usluge (bar v sobi, št. prijavljenih obrokov, …) Bodi brez skrbi, osebje ve, od kod je tvoj pasuš, pa tudi kako izgledaš.
[/quote]
Bereš, preden pišeš?
moj odgovor je bil na ta zgornji komentar:
Po pripovedih prijatelja, ki dela v hotelih, po hotelih največ kradejo Židje. Ni pomembno od kje so, iz katere države, ampak da so po rodu Židje.
Morda mi pa ti znaš pojasniti, kako ugotoviš, da je nekdo po rodu Žid?

Kjerkoli sem bila v hotelu v Egiptu, Turciji,… vedno v jedilnici ob linijah s hrano stojijo kuharji in pa vodje strezbe in kontrolirajo kako se obnasajo gostje in kaksnega so tudi ze odstranili iz jedilnice in pa tudi sproti nosijo se preden zmanjka, da lahko prides tudi zadnje pol ure in imas vsega dovolj.Na Hrvaskem na dopustu v hotelu na Korculi je bilo pa grozno obnasanje in , ce si prisel kasneje nisi imel nic za jesti.

Kjerkoli sem bila v hotelu v Egiptu, Turciji,… vedno v jedilnici ob linijah s hrano stojijo kuharji in pa vodje strezbe in kontrolirajo kako se obnasajo gostje in kaksnega so tudi ze odstranili iz jedilnice in pa tudi sproti nosijo se preden zmanjka, da lahko prides tudi zadnje pol ure in imas vsega dovolj.Na Hrvaskem na dopustu v hotelu na Korculi je bilo pa grozno obnasanje in , ce si prisel kasneje nisi imel nic za jesti.
[/quote]
Zanimivo.Ker sva bila prav na Korčuli.Verjetno smo bili v istem hotelu.

Bereš, preden pišeš?
moj odgovor je bil na ta zgornji komentar:
Po pripovedih prijatelja, ki dela v hotelih, po hotelih največ kradejo Židje. Ni pomembno od kje so, iz katere države, ampak da so po rodu Židje.
Morda mi pa ti znaš pojasniti, kako ugotoviš, da je nekdo po rodu Žid?
[/quote]
Ugibam.
Židovski izgled (oblačila, obleke, čepica…) je zelo priljubljen med nežidi in ga zato mnogi posnemajo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close