Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Z možem sva vzela kopalna plašča iz hotela in zdaj sva dobila zahtevo, da jih vrneva

Z možem sva vzela kopalna plašča iz hotela in zdaj sva dobila zahtevo, da jih vrneva

niti si ga ne bi oblekla v hotelu, kaj šele, da bi ga nesla domov..fuuujjjj!!!!

Folk, resno, nehajte se zaje bavat!
Eno je hec, primitivizem popolnoma nekaj drugega, se vam ne zdi?

Brez veze spraševati, kako je pri vas doma z vašimi obiski, kako na to gledajo vaši otroci itn.
Ste res tako v pomanjkanju, lačni, žejni in prezebli?

Ste vsi bolezenski tatiči, kradete vsevprek, ker si ne morete pomagati?

Da si vzamem kjerkoli brisačo, sploh pa kopalni plašč, misleč, da je to všteto v ceno ali kot darilo, bi moralo imeti uvezeno moje ime, biti zapakirano na postelji z vrtnico!
Tako bi bilo jasno, da je namenjeno v mojo last!
Tuja lastnina, ki je namenjena le v uporabo, niti nima prave energetske vibracije, s katero me osvoji.

Moram pohvaliti tokrat za temo, zelo dobra provokacija!

Če majo kje kako lepo tuš kabino jaz kar odmontiram in odnesem. Še nkol me niso čudn pogledal na recepciji.

Ok da vzames kakšno milo, šampon in podobno, ki je itak namenjeno vsakemu novemu gostu. Da pa pobereš kopalni plašč, brisače in podobno je pa nič drugega, kot kraja. Sploh ne bi bilo treba pisati po forumu, vsak normalen človek ve, da se to ne dela in če je res je logično, da jih vrnita.

Sedi pet. Za plus pet, bo pa treba vedet še kaj več 😉 Ljudje kradejo kot srake. V nekaterih hotelih, pa celo pokradejo pijačo (sobarica nima časa skakat za vsakim gostom, ki se v nekem trenutku odloči plačat in zapustit hotel). Hotelirji pa jih tudi ne kličejo ves čas, da naj gredo sobo pregledat. V zelo redkih hotelih gre hotelir v sobo preveriti, večinoma pa ne. Potem mora pa sobarica s tisto svojo mizerno plačo pokriti stroške gosta, ki je pokradel. V tujini so to rešili tako, da so začeli zaračunavat konkretne zneske za sobo.[/b]
[/quote]

No ja, v tujini rešujejo minibare s pijačo tako, da imajo elektronske. torej kar se premakne, dvigne, vzame, zazna sistem in takoj prišteje k številki sobe in potem preverjaš na računu, ko plačaš na koncu ob odhodu.

Upam, da so vsaj Guči.
[/quote]

:-)))

Verjetno je punčara not padla, na Starševski čvek, popolnoma. Ne samo da lima non stop tista svoja Youtube skropucala v teme, še drugje se sedaj poizkuša infiltrirati…..

no jaz se pa ne bi čudila,da obstajajo taki modeli, sodelavka je lani razlagala, ko smo se pogovarjali o kopalnih plaščih, pa sem jaz rekla,da ga nimam ker ga nikjer ne potrebujem, ona pa je rekla, da onadva z možem imata pa že par let plašče iz hotela, ki sta jih baje dobila.., nisem nič komentorala, ampak očitno sta ista modela kot ta tu ki piše.
Ker hotel kamor sta šla, ni bil tako nobel, da bi plašče kar delili, ona, kolikor jo poznam pa je precej škrta.

Od kdaj se pa hotelske kopalne plašče (ter brisače) domov jemlje? Ko greš v hotel na dopust, sobo (ter vse kar je tam) samo najameš za čas dopusta. Nisi s tem nič kupil ampak si si samo sposodil. Hotel jih za tabo samo opere ter jih da v uporabo (v najem) naslednjemu gostu ter spet naslednjemu ter….tako je to. Noben kopalni plašč, brisača,…v hotelu ni za enkratno uporabo. Ajej no.

Zadnjič sva z mojo ljubico najela sobo za dnevni počitek. No, po opravljenem delu, sva začela nosit dol jogije pojstlo, omare in vse kar se je dalo. Jebeš, če ti zaračunajo 30€.

No, mi sicer tuš kabine še nismo odnesli, kopalniško pipo pa ponavadi res nesemo s sabo. Pa tisti špegl s stene prav tako. Do zdaj še nismo imeli težav.

No, mi sicer tuš kabine še nismo odnesli, kopalniško pipo pa ponavadi res nesemo s sabo. Pa tisti špegl s stene prav tako. Do zdaj še nismo imeli težav.
[/quote]

Res ste hudo narcisoidna družina, da imate toliko špeglov ( ogledal) v svojem domu …. Pa če je provokacija, ali pa tudi ne.

zbiram WC krtače ☺
nikoli nobenega zahtevka, da vrnem ☺

v hotelu, priznam, sploh kadar imamo PP vzamem pri zajtrku kakšno žemljo, rogljiček, kekse in si zbašem na skrivaj v torbico za čez dan..
Nikoli pa ne jemljem karkoli v sobi, ne šamponov, mil, krtačk za enkratno uporabo,ne raznih kap, brisač, kaj šele plašča ali kaj večjega.
Enim celo ni jasno, da moraš slušalke na letalu vrnit, zadnjič se je ena pred mano kregala, ker ni hotela dat stevardesi, potem ko je gledala film.,.mislim, da greš na potovanje z letalom, ne plačaš ravno malo, potem se pa kregaš in grebeš za slušalke na letalu.

Danes je prav lep sončen dan in nekomu gre na hece.
Jaz dosti potujem in stanujem po hotelih, mi kaj takega še ni prišlo na misel, da bi si vzela kaj iz hotelske sobe. :))) Sploh, če se vračam v isti hotel, le kako bi me obravnavali!!!????
Sem pa že doživela pohvale od vodje hotela in glede na svoje obnašanje sem že imela raznorazne popuste pri ceni sobe, v enem od hotelov kjer redno bivam, pa mi vedno ponudijo hotelski apartma v 26. nadstropju z uporabo bazena in savne.

Pa še naprej lep sončen dan

Jaz tudi. Predvsem če so designerske. Ker jaz hodim v drage hotele, 100 eur za noč.

Ampak jaz se vseeno bojim, da je avtorica res tak idiot. Da obstajajo res taki kreteni od ljudi v Sloveniji, ki nam ostalim, delajo sramoto.

Hehehhe, dobra ja – tudi že doživeto. jaz imam kar svoje slušalke, vedno – take noise cancelling za šez glavo, udobni naušni del, Sennheiser so. Kupljene namenoma za na letala cca 4 leta nazaj. Tistih na letalu sploh ne odpiram.

Da ti ne napišem, kako se raja iz ekonomskega razreda na kakšnem čezoceanskem letu poizkuša prešunjiti v poslovni razred na stranišče, da tam pokrade kremice in losjone za roke – so pač na wcjih na voljo v individualnih pakiranjih ali pa taki 200 ml na pumpico – vse zmanjka 🙂 . Zadnjič se je ena stevardesa na Lufthansinem letu postavila pred vrata wcja, eni ženski prav zablokirala pot in rekla, naj gre nazaj, da so njihovi wcji zadaj :). Ker je baba že tadrugič hotela it na wc v poslovnem razredu – z razlogom – zadaj pa so svetili zeleni znakci ( da so vsi wcji prosti)..Pokradejo vse, kar se pokrasti da……

Potem pa taki ponavadi še jamrajo čez vse in imajo “tajkune” vedno na koncu jezika pripravljene za servirat – a so oni kaj drugačni?

Naslednič ko bota v hotelu ,kar pogumno vzamita kar vama bo všeč.
Saj sta plačala.če bo vaju kdo hotel opozorit,da se to ne dela,se pritožita.
Noro….
Ko greta na kavo,pa kozarci ,skoddlice,blazine,saj sta plačala.
Pa to naj bi bli odrasli ki naj bi vedeli kaj je prav in kaj ne???

Jaz tudi. Predvsem če so designerske. Ker jaz hodim v drage hotele, 100 eur za noč.

Ampak jaz se vseeno bojim, da je avtorica res tak ******. Da obstajajo res taki kreteni od ljudi v Sloveniji, ki nam ostalim, delajo sramoto.
[/quote]

1500 plačujejo smo nesposobneži – ker ne znajo najti akcijskih ponudb, ali pa nimajo lojalnostnega programa. jaz tudi dostikrat spim v hotelski sobi ali suiti, ko na vratih omare piše, da je cena na noč naprimer 850 ali 1200 eur. Pa kot “early bird” pri rezervaciji naprimer pol leta vnaprej ali pa kot član lojalnstnega programa spim v njej za 110 eur ali GBP – ker dobim upgrade v to sobo, brez doplačila, mi sami ponudijo, kot zvestemu gostu .

Pravzaprav je to žalostno, da obstaja vsaj en človek v Sloveniji, ki misli, da te stvari lahko vzame. Drugo je, če zavestno krade in ve, da krade. To, da pa je nekdo tako primitiven, da bi mislil, da plašč lahko vzame, pa veliko pove o človeku. Res žalostno.

Po pripovedih prijatelja, ki dela v hotelih, po hotelih največ kradejo Židje. Ni pomembno od kje so, iz katere države, ampak da so po rodu Židje.

no jaz se pa ne bi čudila,da obstajajo taki modeli, sodelavka je lani razlagala, ko smo se pogovarjali o kopalnih plaščih, pa sem jaz rekla,da ga nimam ker ga nikjer ne potrebujem, ona pa je rekla, da onadva z možem imata pa že par let plašče iz hotela, ki sta jih baje dobila.., nisem nič komentorala, ampak očitno sta ista modela kot ta tu ki piše.
Ker hotel kamor sta šla, ni bil tako nobel, da bi plašče kar delili, ona, kolikor jo poznam pa je precej škrta.
[/quote]

Vseeno mislim, da je provokacija, ne, da se to ne dogaja.
Mislim pa, da se dogaja zaradi zbiranja trofej, ter zaradi bolezenske konotacije. Ti pa kradejo povsod, tudi na zadebnih obiskih, ker morajo.
Pač pa je problem hvaljenje s tem.
To pa je primitivizem prve vrste!

Te kraje niso zaradi pomanjkanja, pač pa zaradi lastne lažne velepomembnosti, da lahko, da smejo. Enako, kot to delajo naši politiki, brez sramu. Še na misel jim ne pride, da so v resnici slabiči prve vrste in enako primitivci prve vrste!

TTreba jim je končno že jasno dati vedeti, kako jih vidimo!
Primitivce v armaniju. In nič več!
In primitivci v armaniju naj nas predstavljajo, kot narod, državo?

In kako ta tvoj prijatelj, ki dela v hotelih, ne glede na državo ugotovi, da gre za Žide? Jih špega skozi izvrtano luknjico v tuš kabini?

Ne vem, ali sta vidva največja butlja daleč okoli ali samo provociraš. Če k tebi kdo na obisk pride in mu ponudiš copate, ali to pomeni, da je upravičen, da jih potem vzame s seboj domov??? Kakšna butara…

Slovenčki, ki se brukajo po hotelih in kradejo kopalne plašče… Balkanci.

Ta avtorica me spominja na “gospo” letos na morju,ki je pri samopostrežni večerji vso hrano poskusila tako,da je zajemalko,ki je namenjena,da si hrano daš na krožnik,dala v usta.Fuj,fuj in fuj.Mi je minil apetit še sploh kdaj jesti v hotelu.

pa si prijavila vodji strežbe, da je orodje in hrana kontaminirano?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close