Z mislimi drugje
npr V zivljenju sexsas z razlicnimi vrstami zensk…Nakar se zaljubis…sexsas s svojo zensko….vendar noro pogresas sex neke zenske…ki ve kako se stvari streze,oz ko sexsas s svoje zensko,vcasih pomislis na2idealno”,ki je bla kar se tice tega vse….
Ali se kdo misli na sexs z drugo ko je s svojo
Pa spremente imene ko boste odg. ker sami veste,da vase babe vse precekirajo…da nam pol jst kriv za kak strajt….
Eno vprasanje, kaj po mosko pomeni, da neka zenska ve, kako se stvari streze? Kaj mora ta zenska poceti, da je moskemu idealna? In NAJ?
Zakaj pa ne poves svoji, da bi rad tako in tako, zakaj jo ne naucis, kako se stvari streze? No, to je vec kot eno vprasanje, pa upam, da ni prehudo 🙂
In kadar moski zenski rece, da je prav ONA tista najboljsa…ali mu lahko zenska verjame?
LP
AJA????
In gospodje bojo kar ležal, zdaj naj pa še pof….avamo same? Me naj bi moškega, on pa nič??? Take hladne ribe v moji postelji ne bo in pika!!!! Nimam nič proti temu, da se on malo potrudi, pa mal jaz, toda, če moram enakopravno služit denar in hodit ravno tolk ur v službo kot on, enakopravno letat okol pa rihtat paprje, pisat dohodnino, sama tankat avto, dolivat olje, pa še kuhat, otroke pedenat, ob nedeljah pa tapravo govejo župo kuhat, ker jo ma tolk rad še ko so jo mama kuhal, potem naj v postli tud on miga!
ok! Pol pa predlagam nove člene v naši Ustavi:
– žene naj bodo doma
– kuhat, prat, bit ponižno tiho, mseveda do meje dostojanstva
– ampak možje morajo 100% skrbet za položnice, sami letat z vsemi papirji, vozit žene kamor one rabijo, jim dajat toliko denarja, kot pripada po pogodbah o zaposlitvi + stimulacijo
-ženam se ovrednoti gospodinjenje in omeji na izključno 40urni delavnik, nadure so dovoljene, vendar v skladu z zakonom in dodatno ovrednotene, ne sme pa jih biti več kot 20 na mesec
– kar se otrok tiče, ko so one fraj, jim morajo možje zrihtat varstvo ali plačat vrtec.
HA???
babnica, da ti povem kako sem jaz to razumel
-šef bo doma
-bo podpisoval vse kar bo dobil ampak do neke mere
-ampak zaposleni morajo poskrbeti za vse naloge, ki jim jih bo šef odredil
+dadatno delo, da bo imel šef dobro plačo
-šef ne sme delati več kot 40 ur, ker to bi pa lahko bilo že preveč
-ko gre šef na dopust morajo zaposleni skrbeti za nemoteno opravljanje dela
+ lasten šofer 🙂
Če bi ustavo spremenilo po tvojih idejah sploh ne bi imel nič proti taki zaposlitvi ampak žal tako ne gre.
Ja…vem, da je vprašanje obojestransko. In vem, da mi ti ne moreš povedati, ali misli moj moški to resno, ali pa samo tako reče…
To moram njega vprašati, pa smo spet tam…on bo rekel, da sem NAJ NAJ
Jaz pa, ženska kot ženska, namesto, da bi bila s tem zadovoljna, se zdaj sprašujem in sekiram…kdove, če je to res…
Ah, ženske…
Ne gre za to kaj in koliko kdo zna. Z nekom, ki te ne privlači dovolj ti vso znanje nič ne pomaga.
Naučiti se moraš sprostit in uživati v seksu, pa oseba mora biti prava, po moje je to tisto.
Dejstvo pa je, da se nekatere ženske pri seksu ne sprostijo (vir: kup znank in prijateljic) in potem zgleda seks bolj mlačen….
povej mi pa iskreno!!!!
kaj bi si mislil o takšni ženski oz. kakšn odnos bi imel z tako žensko ki bi tebe pofu…mislim da ne bi imel z njo takega odnosa kakor z svojo sedanjo punco…ampak ti zaupam eno skrivnost….jz sm bla zmer ful bl zadržana ampak pol ko sva se pa poročila pol sm se pa čist sprostila in zdj jz vodim oz. jaz ***…m njega…
To je tako, da je eno telo pač bolj na isti valovni dolžini iz drugim. Noben trud in nobena tehnika tu ne pomaga. Vsakemu se zgodi kdaj f.. stoletja, nekaterim celo s svojo partnerico. Ampak večina pa nas sanja o kakšni, s katero smo se pač nekoč v postelji najbolje ujeli, čeprav se na primer drugače sploh nista ujela.
In seveda: trenutna partnerica je vedno naj, naj,… če že ni res, se pa tako dolgo prepričujemo, da postane res.
Forum je zaprt za komentiranje.