Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ž. lepota in pamet

Ž. lepota in pamet

Mislim, če damo na eno stran tehtnice lepo in postavno žensko na drugo stran pa pametno, zmaga za moški izbor prva. Lepa in postavlja, jasno da z neko povprečno pametno.
Torej je lepota več vredna kot pamet. Ne vem, samo razmisljam?.

Imam občutek, da so lepe ženske povsod previligirane in to že kot otroci /punčke in fant ki/ v vrtcu, pa v soli, službi…..

daj na drugo stran še povprečno lepoto … pa bo vaga izravnana

Kaj bi povprečen moški želel še več…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ne vem, zakaj potem toliko moških vidim s povprečnimi ženskami (po lepoti mislim), če so njihova prva izbira lepotice? :)) Marsikdo bi rad lepotico, ampak je ne more dobiti. Eno so želje, drugo pa zmožnosti.

Ne vem, zakaj potem toliko moških vidim s povprečnimi ženskami (po lepoti mislim), če so njihova prva izbira lepotice? :)) Marsikdo bi rad lepotico, ampak je ne more dobiti. Eno so želje, drugo pa zmožnosti.[/quote]
Kako že gre- povprečna je moja, lepa je od vseh. To sem že od večih slišal… zakaj neki?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ne vem, zakaj potem toliko moških vidim s povprečnimi ženskami (po lepoti mislim), če so njihova prva izbira lepotice? :)) Marsikdo bi rad lepotico, ampak je ne more dobiti. Eno so želje, drugo pa zmožnosti.[/quote]

ker je lepotic malo — tako kot pametnih ☺
ampak ti tega ne boš nikoli dojela, ker so vse lepše in pametnejše od tebe ☺

Moški pač dajejo toliko na lepoto ženske, ker je to prvo, kar drugi opazijo. Enako je pri avtomobilih. Prej bo padel v oči kak Jaguar kot Kia, čeprav je slednja čisto o.k. in zadovolji vse potrebe. ;))) Kajne wd40?

Jaz bi raje izbral pametno, kot lepo. Samo kaj, ko me ne marajo:-)))))

Jaz bi raje izbral pametno, kot lepo. Samo kaj, ko me ne marajo:-)))))[/quote]

Tudi vsaka pamet ni dobra. Ženska je lahko pametna, ampak težka za prenašat. Enako je pri moškem. So moški, ki nimajo empatije, so grebatorji….Pametna ženska je lahko hohštaplerka.

Morda je lepota pri ženskah pomembna toliko kot denar pri moških…

čizs kere gnojnice od MON_k tipkajo … prekosijo Marka v 3 besedah ☺

Jaz bi raje izbral pametno, kot lepo. Samo kaj, ko me ne marajo:-)))))[/quote]

Tudi vsaka pamet ni dobra. Ženska je lahko pametna, ampak težka za prenašat. Enako je pri moškem. So moški, ki nimajo empatije, so grebatorji….Pametna ženska je lahko hohštaplerka.[/quote]
Ja luba duša, katera pa ni….:-)))

Tudi vsaka pamet ni dobra. Ženska je lahko pametna, ampak težka za prenašat. Enako je pri moškem. So moški, ki nimajo empatije, so grebatorji….Pametna ženska je lahko hohštaplerka.[/quote]
Ja luba duša, katera pa ni….:-)))[/quote]

Imaš prav, potem naj bo vsaj pametna. 🙂

Wd40, raje se vprašaj, kako ti v toliko letih ni uspelo najdt niti ene tapametne ? Si mogoče kdaj pomislil, da zato, ker jih tudi ni ? 🙂

Kaj pa, če ta druga samo še ni šla na veliko potrebo pred vaganjem? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

:-))))) Mogoče. Mogoče se pa raje pretvarjajo, da so neumne:-))))

Pametna ženska se dela neumno, neumna se dela pametno. Katera je sedaj bolj pametna? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Meni je bolj pomembna funkcionalnost, praktičnost, ekonomičnost, koliko “pije”, majhnost, da se lahko zrineš na vsak “parkplac”… Torej kolo bi bilo v tem primeru najboljše zame in še rekreacija zraven, ko “se goniš”. 🙂

Je veliko lepih žensk, a kaj ko niso Privlačne, torej pisano z veliko začetnico, kar pomeni, da ozko pojmovanje privlačnosti, ki je omejena zgolj na zunanjost, je pri dobršen delu moških lahko resda prevladujoče, enako velja seveda za ženski spol, kjer je pomembna recimo finančna situiranost moškega – torej spet nekaj, kar dejansko ni povezano s samim človekom.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

:-))))) Mogoče. Mogoče se pa raje pretvarjajo, da so neumne:-))))[/quote]
Ne. So kr neumne.

No ja…Pol si pa nabavte majce “I’m with stupid”. 😛

Potrebno je marsikaj….cel asortiman, da ti nekdo pade v oko ali iz njega:).

babnice so samo dveh vrst
– priznajo, da so potrebne in ga fašejo
– NE priznajo, da so potrebne in ga NE fašejo (to pa je 90% MONK ☺ )

Evolucija je uredila, da se sposobni (beri pametni) moški poročajo z lepimi ženskami. ..ki posledično postajajo iz generacije v generacijo pametnejše. ..pametni moški pa lepši�

ženska lepota X pamet = konstanta

To je pa res in malo bi zaradi enostavnosti to enačbo dopolnil.

Lepota. X Pamet = 1

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close