z dojenčkom v planine
Prosila bi za pomoč glede izbire lokacije za počitnice.
Imamo dva meseca starega dojenčka. Radi bi šli kam v hribe na počitnice v mesecu avgustu. Ker je obvezen voziček za na sprehode, bi prosila, če kdo ve, kje je kaka taka lokacija apartmajev, bungalovov,…da so lahko dostopni z otroškim vozičkom in kjer je možno sprehajanje in kakšni krajši izletki vse seveda z vozičkom (odpadejo vse divje poti, grob makadam, skale,…).
Hvala že vnaprej za pomoč.
Afrodita, hvala.
Bom na netu počekirala malo kako pa kaj. Vseeno pa bi prosila, če mi lahko napišeš še kaj več za Gozd Martuljek in za Logarsko.
Najbolj me zanima, če obstaja tam možnost daljših sprehodov (uro, dve) v naravi in kot sem že omenila po urejenih poteh ali cestah, vendar takih, da ne divjajo glih avti mimo. Bodisi direktno iz apartmajev/bungalovov torej kar tam okoli lahko pa tudi take poti, da se zapelješ z avtom in potem izletek okoli z vozičkom.
Za naš voziček žal odpade tudi makadam, sem preverila tu okoli našega doma. Na makadamu premetava in obrača tista kolesa na vse strani in je videti kot da bo vsak hip kakšno odletelo stran 🙁 …Imamo pač (podarjen) voziček s ta malimi kolesi in je potem to tako.
Nismo pa neki adventure tipi tako da glih kam na kake hude ture ne bi lazila :), smo bolj za take umirjene variante v naravi. So mi pa blazno všeč dolgi sprehodi pa kje kako kosilce pa potem spet naprej hodit in opazovat naravo.
Hvala še enkrat za pomoč pa lep vikend.
Iz KG proti Ratečam je super pot za vozičke, kolesa in rolarje. Avtomobilov ni Kolikor se spomnim je med potjo nekaj okrepčevalnic. Za hrano nisem sigurna.
Iz Martuljka pa je pot v hrib, lep razgled. Baje je zgoraj restavracija, samo mi smo vedno prej končali pot.
Logarska pa je zelo lepa. Avtomobili sicer so, ampak je vse upočasnjeno. Za hrano priporočam Planinski dom. Imajo odlične žlinkrofe, gobovo juho………….
Tudi Pokljuka je super in Pohorje – Rogla.
Forum je zaprt za komentiranje.