Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Z decom sva se na smrt skregala.

Z decom sva se na smrt skregala.

Zenska sem tako kot ti, drugega kot nauc se ga vlec ali pa samo pozri pikico humorja na svoj racun. Mislm da bi o takih stvareh morali biti vsi partnerji odkriti, no ti pa si zaf*kala in z svojo samopomembnostjo zaj*bala odnos. Mogoce bi pa pri aktivnosti tudi on uzival.

Odgovor na objavo uporabnika
Rok-1, 26.07.2020 ob 15:25

Ni bedarija. S tem je vse povedal. Naj mu ga naprej vleče bivša.
[/quote]

Madona, ste pa nekatere ženske res občutljivke… Eno je, če te je poskušal užaliti ali prizadeti – drugo pa, ko čisto enostavno pove po pravici. Mogoče je pa res.

Če bi bilo res… in bi ti lagal, bi bilo pa polno opletanja, kako dedci lažemo. Če izveš neprijetno resnico imaš možnost izboljšave ali vsaj spremembe, če pa te samo hvali in ni zadovoljen… je pa direktna pot v pekel.

Ja…ampak ne pri takih stvareh. Samo debili tako rečejo.

Dobro si mu rekla!! ?

Potolaži se. Žal večina žensk ga res ne zna fafati.  Pa sexate tudi slabo. Iskane so tiste dobre v  vseh pogledih. Da rada / zna  sexat,  je pridna in ni tupa…

micii79, 26.07.2020 ob 15:29

Madona, ste pa nekatere ženske res občutljivke… Eno je, če te je poskušal užaliti ali prizadeti – drugo pa, ko čisto enostavno pove po pravici. Mogoče je pa res.

Če bi bilo res… in bi ti lagal, bi bilo pa polno opletanja, kako dedci lažemo. Če izveš neprijetno resnico imaš možnost izboljšave ali vsaj spremembe, če pa te samo hvali in ni zadovoljen… je pa direktna pot v pekel.
[/quote]

imam več kot 20 let partnerja, ampak tako se z mano ni nikoli pogovarjal. Razumem fuk za eno noč, pa malo sprobavanja, ampak za takimi se ne joče. Uni, ki naj bi ti bil partner za celo življenje, pa se tako ne obnaša. Če se rabiš pogovorit o težavah s spolnostjo, lahko to narediš tudi drugače – na bolj spoštljiv način.

Zakaj mora pa potem bivso omenjat pri takih zadevah? Ocitno da si fila svoj lasten ego, pa naj mu ga bivsa vlece dalje. Samo verjetno, ce bi bil on tak hud frajer, ne bi bil bivsi.

take mamo, 19.08.2021 ob 12:07

Potolaži se. Žal večina žensk ga res ne zna fafati.  Pa sexate tudi slabo. Iskane so tiste dobre v  vseh pogledih. Da rada / zna  sexat,  je pridna in ni tupa…

Najbrž, da res. Jaz sem prepričana, da to moški dosti boljše počnejo. Dajte se nekako zmenit, pa pustite nesposobne ženskice pri miru, pa se dejte med seboj kvalitetno po… moški. Mislim, da je edino fer in boste vsi zadovoljni.

Drugače pa, take ki rade in dobro dajo znajo to tudi kvalitetno zaračunati in jim rečem lahko samo kapo dol. Za zgled! Zakaj bi se nudila zastonj? Če ni iz ljubezni (kar očitno v uvodnem postu ni) je potem to biznis dil in cena temu primerna. Če bi mu faf računala 500eur, bi ga bilo sram, da je zapravil toliko za slabega, pa si ne bi upal niti pisnit, da ni bilo ok.

Drugače pa so kvalitetne ženske, ki rade in dobro dajo samske, ker tudi same iščejo le kvalitetne moške, ki dobro in pogosto predvsem pa dolgo zadovoljujejo njihove spolne potrebe in imajo s čim… Takih se ne pelje domov, ampak so le za občasne vesele urice. Slovencev v glavnem ni med njimi..

omg. kar se tice fafanja je odvisno od tipa vsakemu pase nekaj drugega kar nam je vsem zenskam cisto jasno,odvisno potem kaj tvojemu pase,samo da bi meni moj to izjavil bi spokala v sekundi

ne da je on od tebe spokal

on je spokal ker te ocitno noce vec s to izjavo si je pa pomagal d si ti znorela in je tebe prikazal kot drek

tipicno mosko-dreki od drekov

Ce nebi ponorela si nebi vseh vrat zaprla. Pocakaj nekaj dni in idi k njemu domu v sexi perilu in plascu in petkah. Pa z nutelo napises na telo oprosti.

Edino prav, 19.08.2021 ob 11:52

Dobro si mu rekla!! ?

Odličen odgovor, res je.

Evo, to je prava inteligenca: v nepričakovani situaciji najti pravi odgovor.

Čestitam!

Nora nedelja, 26.07.2020 ob 15:14

Verjetno bova šla narazen zaradi totalne bedarije. Vprašala sem ga kako je bilo in me je zabil, da če je iskren, mu ga je bivsa potegnila bolje. Šla sem na čik, da se umirim in pride frajer za mano in vpraša če sem jezna in DA BOVA VADILA. Tako me je razpizdilo da sem bleknila totalen nesmisel, da mi je vseh petdeset pred njim reklo, da sem najboljša.

No, pa si je spakiral torbo in šel nekam. Ker fckn shit.

Ker idijot. Res.. Pa tudi ce je bla bolsa, ne reces tega,nikoli.ne predstavljam si da bi fantu rekla, dame je recimo bivsi bolse poseksal al pa kaj. Halo. Naj bo kr jezen! Prav mu je.

Danes je petek. Sta se ze pobotala? To je vse normalno. Meni so vedno govorili, da se v spalnici vse zgladi. Da ko se svadza taj se i voli.

Stara sta pa…? 17, 18?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close