Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Z decom sva se na smrt skregala.

Z decom sva se na smrt skregala.

Zato si pa ti našel tipa, ki ti ga odlično pofafa 😛

Kako vprašanje tak odgovor.
Če je bilo vprašanje v hecu je bil verjetno tudi odgovor.
Če maš pa sama kake težave pa verjetno ni vse on kriv.

Iz prebranega razumem, da je vprašanje prišlo najprej s tvoje strani torej…
Kar si iskala, to si dobila.

A bi se moral tip zlagati? Olepšati? Pocukrati? Kaj si v bistvu hotela slišati? Neresnico?

Če bi lagal in olepševal bi bil neiskren, če ti pove po resnici boli ego.
A rada verjameš v pravljice. Daj ga še vprašat če imaš najlepše telo na svetu?
Verjetno si kdaj slišala za realna tla in tudi stik s temi je včasih fino imeti, da veš, da samo zato ker po “specifikacijah” morda nisi najlepša ženska na svetu (obstajajo tudi zvezdnice/manekenke), to ne pomeni, da ti mora zdaj on lagati?
Pa tudi ne pomeni, da te ne ljubi, če ti lahko iskreno pove, da so tudi lepše ženske na svetu.
Če bi ti rekel, da imaš najlepšo telo na svetu, racionalno gledano, bi mu verjela? Očitno rada poslušaš laži.

Nevem ali je tole res ali ne, ampak vseeno:
velika večina se vas ‘obeša’ samo na to, da je ženska preobčutljiva. Vendar pa je moški tisti, ki je odšel ker mu ni pasalo, da mu je nekaj podobnega povedala nazaj. Kdo je potem bolj občutljiv? Kaj pa če je ženska tudi povedala resnico?

Ampak če ti on to reče… se sploh ne sekiraj za kar si mu povedala nazaj. Si naredila čisto prav. Če bi bil malo pri pameti, bi ti vse skupaj povedal na bolj human način.
In je čisto res, kar so napisali ostali – naredil ti je veliko uslugo.
Za svoje besede se pa sploh ne sekiraj! Če bi morala ti prenašat njegove izjave, naj pa bi še on tvoje.

razlika je v tem, da je on verjetno povedal stvari iskreno, niti ne toliko z namenom verjetno da bi jo prizadel, ona ga pa je zabila nazaj z lažjo (predvidevam?), samo zato da bi ga prizadela.
Eno je privoščljivost, če babe tega ne razumete pri 30+ bognampomagaj.
In sem tudi sama ženska ampak res, ene ste kokoši.

razlika je v tem, da je on verjetno povedal stvari iskreno, niti ne toliko z namenom verjetno da bi jo prizadel, ona ga pa je zabila nazaj z lažjo (predvidevam?), samo zato da bi ga prizadela.
Eno je privoščljivost, če babe tega ne razumete pri 30+ bognampomagaj.
In sem tudi sama ženska ampak res, ene ste kokoši.
[/quote]

zlato pravilo, posebej, ko je kresanje na sceni. V tistih trenutkih, al pa kasnej nikoli ne omenjaj bivše po koncu kresanje. Tip bi lahko komot rekel…., lahko bi bilo boljše in jo objel.
Avtorica je pravilno reagirala…, pa sem moški…

zlato pravilo, posebej, ko je kresanje na sceni. V tistih trenutkih, al pa kasnej nikoli ne omenjaj bivše po koncu kresanje. Tip bi lahko komot rekel…., lahko bi bilo boljše in jo objel.
Avtorica je pravilno reagirala…, pa sem moški…
[/quote]

Popay… si ti kdaj slišal za kmečki rodeo?
Vzameš žensko od zadaj, primeš za lase in ji nežno zašepetaš v uho… “Draga, bivša je pa bolj migala”….
Jiii-haaa… :-)))

https://www.youtube.com/watch?v=wJyVPhVwMv4

Moj bivši je bil najboljši ljubimec, a se značajsko nisva ujemala. Na kraj pameti mi ne pade, da bi izustla zdajšnjemu partnerju, da je bivši bil v čem boljši. Nobene potrebe ni po neki resnici, da bi koga ponižala za moj lasten užitek. Je potreben čas, da vas novi partner tudi seksualno spozna.
Če vi niste jasni kaj vam paše in kako naj vas zadovolji, brez da bi omenjali bivših, ste vi nule.

Si predstavljam kako pokončno bi še stal, če bi se slekel in bi ti rekla ej stari, moj bivši je imel pa ful večjega. Amapak ej, saj mogoče bo pa še kaj zrasel.
Pomoje bi skakal od sreče da je tako odkrita :).

Ljudje ste resno socialno neprilagojeni.

Popay… si ti kdaj slišal za kmečki rodeo?
Vzameš žensko od zadaj, primeš za lase in ji nežno zašepetaš v uho… “Draga, bivša je pa bolj migala”….
Jiii-haaa… :-)))

https://www.youtube.com/watch?v=wJyVPhVwMv4
[/quote]

bogami, tukej je pa res iiiii-hhaaa.., Edin tista tamala tam na konc je malo delikatna..

Točno tako bi mu jaz rekla, s to razliko, da bi mu jaz spakirala torbo. Najboljše možno si ga zabila, pa če jih je bilo petdeset ali ne.

Občutljiva, piše nekdo? Pa da ti tvoja reče, da jo je bivši boljše nabrisal, da je imel daljšega tiča, da se mu je prej drugič dignil? Budalo, ki ne zna drugače kot da boksne v seksualni ego, da povozi intimno povezanost z tako bedasto izjavo, ta res naj samo poka in gre. Primitivcev je zadost na cesti, ne rabim še enega v spalnici.

no ja … tudi moja bivsa ga je bolje vlekla kot sedanja pa ji tega ne povem. Je pa res, da si tudi sam ne bi mazal rok z žensko, ki se je dala dol z 50 moškimi pred menoj. Zato pa obstaja rek, da so ene ženske za poročit une druge “radodajke” pa za f….

Ko pomisliš da boš z nekom preživel vse življenje izbiras tudi po tem ali sta seksualno kompatibilna. Kdo izbira partnerja za celo življenje samo za oženiti,ta bo umrl nepotesen.
Avtorica vidva nista za skupi iz več razlogov, prvic nista spolno komp., drugič ostala sta z glavo in spolovilom pri bivših. No go

ɢʀᴅᴏ♥︎, kje si ti men lokomotiva stara, kako si?☻︎

[/quote]

Kjer je Popaj tam je ona hehe
Drugače jo pa v kur.birskih temah vedno najdeš.

Če bi oba bila v službi in bi delala bolj koristne stvari, do tega spora ne bi prišlo. Pa beseda “fckn shit” ni slovenska tako da očitno še slovensko ne znaš.

Midva tudi. Pa kaj je te dni v zraku?

Sem se kar nasmejal 😀

Verjetno bosta res šla narazen, vendar bi to tako ali tako. Tudi če je bolje vlekla, pač tega ne rečeš. Tako kot verjetno ne rečeš fantu, da je imel bivši daljšega, tršega itd.

Tudi mojga bivša ga je, pa je trenutna precej boljša v vseh drugih pogledih.

Skenslaj ga za vedno. Klinc ga gleda. Naj bo vesel da mu ga bejba poliže, ne pa da sanja zraven o bivši. Tudi ce nebi bilo ok, bi lahko rekel jaz bi tako in tako,ne pa nekaj bivša.
Jasno ti je pokazal da je njegov tič pred tvojimi čustvi.
Nabrcaj tipa in čaoooo. Pa naj si ga sam vleče

Je tole 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} izmišljeno.

Ce se ima za takega frajerja pa sposobnega, naj si ga sam vlece 🤣🤣🤣🤣🤣, bivsa ga je ze skontala, zato tudi je bivsi 🥂

Bivsa je bla top, on pa flop 🤣🤣🤣, zato je postal bivsi 🙅‍♀️

Ja hvala bogu da bosta sla narazen. Dva ki imata taksno komunikacijo med seboj pa res nimata kaj skupaj iskat. Na koncu bi se otroka nastepala in bi bil spet en revček več na svetu…

Reši nas teh muk in ustvari video vsebini kjer sam prakticiras te tehnike, da se bomo lahko od vsevedneža izpilile.

Lahko ga prvo ti meni potem se ona.
Pa vaju ocenim.
Da vidimo kako in kaj naprej.
Samo pomagat hocem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close