z avtom iz Dubrovnika do Splita ! izkušnje prosim
Lep pozdrav, pripravljamo se na izlet, ki bi vključeval vožnjo z avtom od Dubrovnika do Splita. Zanima me kakšna je cesta od Dubrovnika pa do začetka avtoceste. Je hribovita, ovinkasta ?
Predvsem me zanima če so strmine, prepadi itd., ker smo na prejšnjem potovanju doživeli prometno nesrečo in smo vsi malo v strahu. Še najraje bi šli pravzaprav na kakšno ladjo za tisti del poti ampak ne najdem nobene povezave.
Za vsako informacijo bom zelo hvaležna.
Hvala !!!
Stara cesta, malo ovinkasta, ampak ni nič pretiranega. 😉 Mi smo bili lansko leto je res veliko za videti. Na avtocesto se vam pa skoraj ne splača iti, ker se začne šele ne 3/4 poti do Splita. Mi smo šli, pa nam je bilo potem žal, ker predno prideš do nje se voziš res po zelo ovinkasti cesti na “goro” in nam je vzelo več kot 1 uro, da smo prišli tja gor, pol se pa spet voziš naokoli, da prideš do Splita. Lahko pogledaš na zemljevid, pa boš videla, kje se šele začne avtocesta. 😉
V glavnem boste imeli lep izlet, mi smo dali v 3dneh skozi vse, Međugorje, Mostar, Dubrovnik, Budvo, Split in Zadar. :))
Forum je zaprt za komentiranje.