Najdi forum

youtube ne dela

Pozdravljeni!

You tube mi ne dela. Inštalirala najnovejši flash in javo še enkrat. Še vedno ne dela. An error has occured, please try again later. To se mi pokaže na večini videov. za znoret. Ima kdo isti problem? Ali ga jekomu že uspelo rešiti?

Meni se je dogajalo isto, dokler sem Youtube odpirala z Internet Explorerjem, ko pa ga odprem z Mozillo, mi pa dela vse normalno.
lp 🙂

Popolnoma enaki simptomi, kot so opisani zgoraj, so se mi pojavili na računalniku, ki ga uporabljata moja osnovnošolca. Vzrok je bila okužba z virusom, za povrh pa je računalnik še veselo razpošiljal spam emaile in je spammerjem služil kot relejni računalnik. Bitdefender je bil onemogočen – verjetno zaradi kakšne igrice, ročno skaniranje sistema z Bitdefenderjem pa je pokazalo okužbo z virusom, ki je Bitdefender ni znal odpraviti. Enako je bilo neučinkovito skaniranje na safety.live.com

Še isti dan, kot sem okužbo sam ugotovil sem že dobil opozorilni mail o razpošiljanju spama s Siola.

Na koncu ni bilo druge kot ponovna instalacija Windowsov.

Torej, če imata protivirusni program ga zaženita ali uporabita testiranje na safety.live.com. Za začetek pa vtipkajta v DOS okno ukaz netstat -a in preverita, če je slučajno vzpostavljena množica povezav proti email serverjem.

Meni tudi youtube ne dela. Virusov ni,java je installirana, najnovejši
flash tudi. Vse ostalo dela. No vete star sem 21, pa tu pa tam kaki erotični video gledam, pa to tud ne dela. Če mi lahk kdo pove zakva?…hvalaa

M ma ki se pizdiš….mene še tega ne POKAŽE!!!!!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close