Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija You have a security problem

You have a security problem

To mi je začelo pisat, pa se ne morem nikakor rešit.
Kao imam ene viruse gor, pa sm pregledala ter jih izbrisala z programom SUPERAntiSpyware(poizkusila sem še z enim programom, ista pesem).
Pa mi jih izbriše,potem resetiram računalnik, dam zopet iskat, pa mi jih zopet najde, izbriše…
Katasrofa, ne vem, kao naj se losam teh virusov(trojanci so)?
Imam antivirusni program Avast.

Prosim za pomoč.

Hvala!

Aha, še to.
Ko se mi napiše, da imam probleme z začšito, piše zraven Trojan-spy Green Screen.

Avira!

Snemi dol Personal verzijo, ki je brezplačna.
Avast pa prej odstrani.
SuperAntiSpyware NI antivirusni program.

Zdravo!

Sem instalirala Aviro, pa mi še vedno tisto okno kaže, da imam probleme z zaščito.
Potem sem probala še z Kaspersky, isto.
Znakec, kjer mi to piše, je isti kot varnostno središče.
Potem mi pa kr neka okna vsake tolk časa odpira in mi piše, naj inštaliram virusremover, pa to kenslam, pa mi še vedno vn meče,zdi se mi, da je to itak vse virus, al kaj?

Hvala!

Opre mi okno Alert, kjer piše, you have a security problem.Do you want to scab your computer for viruses?
Potem mi odpre eno okno brez imena, kjer so prikazani c disk, d disk…, poleg oa utripa napis data errors, vendar ko grem pod moj računalnik, nič tega ne piše, je vse v redu.
Potem spet v drugem oknu mi piše sistem recovory has not finished yet, hardware and security errors detected…
V glavnem, prov noro.
Vse to mi odpira in podobne zadeve.

Prosim, na pomoč!

Poiskusi še s ”Spybot-Search&Destoy”če bo lahko odtranil.Drugače pa si prepiši kar ti javijo programi kje so tiste okužene datoteke,potem pa lahko probaš v zagonu safe mode kjer probaš zbrisati iz mape ”system32”ali mogoče tudi registra, kjer ti kažejo programi da so.Če pa imaš kak Live Linux recimo Ubuntu ga zaženeš in preko njega to stvar odstraniš.

Urša. Aviro poženi v varnem zagonu in izberi Scan system now…
Če si jo le instalirala, to še ni dovolj.

Ta program, ki ti utripa “you have a security problem” JE SAM spyware 🙂

Kot rečeno, potegni dol ali Avira ali AVG Free, pa še Spybot. Pojdi v Safe Mode with Networking (ponovno zaženi računalnik, preden se zaženejo Windowsi, stiskaš tipko F8, da ti da možnosti).

Ko boš v Safe modu, bo verjetno drugačna ločljivost zaslona in manj barv na namizju, a nič se ustrašit. Namesti 1 antivirusnik (nikoli 2 naenkrat, ker ti bo upočasnilo sistem) in Spybot. Med namestitvijo Spybota ODSTRANI zadnjo kljukico (TeaTimer), ko prvič zaženeš klikaj samo vse Next.

Zaženi oba, ju posodobi (Update). Pri Spybotu najprej izberi možnost Immunize (imuniziraj) in stisni +Immunize, nato pa Search & Destroy ter stisni Check for problems. Počakaj do konca, če ti kaj najde, odstrani.

Pri antivirusniku se izbere možnost Scan computer ali kaj podobnega. Če najde virus in vpraša, kaj naj naredi, daj Heal oz. Repair, če ni te možnosti, pa Remove oz. Delete.

Nato ponovno zaženi računalnik in zadeva bi morala biti urejena.

mam podobn problem toda men avast ne najde nobenih verusov ( isto mi piše you have a security problem če gor kliknem pa mi gre na kr ene strani)

Rešitev: http://forums.mcafeehelp.com/showthread.php?t=222656

Ma jao, jz mam isti problem in mi totalno pipa živce. ne znebim se tega sranja pa da je ne vem kaj =/

ja za tiste programe, ki vam jav, da jih inštalirejte npr:virusremover… to rajš puste saj vam bo več škode naredilo kot pa koristi. Te programe sem jst inštalirou in mi je računalnik tako počaš delov, da sem mogle čakati 10 minut da se mi je sploh zagnal. zato rajš pustite te programe, ki vam svetuje, da jih inštalirajte.

lep pozdrav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close