Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek YJSK omare

YJSK omare

Gledala sem zadnji njihov katalog. Zanima me, če imajo tam na zalogi artikle, ali se čaka, da se dostavijo v trgovino, kot je značilno za te trgovine s pohištvom.

Po naših izkušnjah čakaš 😉
Včasih tudi zeeelooo dolgo

O super, hvala za hiter odgovor. Ena omara me je zanimala in če je ni na zalogi, pol je brezveze, da tja sploh hodim. Rabim namreč takoj, ne čez 1-2 meseca…..

Ni brezveze,pojdi pa vprašaj,mogoče se ti bo sreča nasmehnila 🙂

Mi je nismo imeli in smo 4 mesece čakali ://

pol pa res grem ,,srečo preizkusit,, glede omare…da vidim, če je bom imela več kot ste je vi imeli….:)))))))))

jest sm šel tja, povedal katero omaro hočem, plačal in dobil omaro takoj. Sm zadovoljen z njo.

imamo dobre izkušnje…veliko stvari smo kupil v jysk-u in jih tudi vedno takoj dobili…nikoli nismo na nič čakali

YJSK imam že nekaj časa na seznamu “ignore”. za njih delajo otroci, preko kolen stojijo cele dneve v tekočini, kamor dolivajo kisline in barvila, umirajo pri 11-ih letih…

A je to res?

Daj prilepi kak link in te zadeve, da si še drugi preberemo o tem. Oz. navedi kak verodostojen vir. Hvala!

WTF???? od kje pa ta ideja?????

ups…narobe citirala

Daj prilepi kak link in te zadeve, da si še drugi preberemo o tem. Oz. navedi kak verodostojen vir. Hvala![/quote]

pred kakšnim mesecem je bila na tv oddaja o izkoriščanju delovne sile – ne spomnim se več naslova, žal. navedli so kar nekaj firm, ki so jim dokazali tovrstno početje, med drugim tudi YJSK.

Daj prilepi kak link in te zadeve, da si še drugi preberemo o tem. Oz. navedi kak verodostojen vir. Hvala![/quote]

pred kakšnim mesecem je bila na tv oddaja o izkoriščanju delovne sile – ne spomnim se več naslova, žal. navedli so kar nekaj firm, ki so jim dokazali tovrstno početje, med drugim tudi YJSK.[/quote]

Podoben film o (tudi otroškem) izkoriščanju so že pred časom vrteli za IKEO.
http://rtvslovenija.si/svet/ikea-dobrodelnost-cenejsa-od-ciste-vesti/216916
http://www.monde-diplomatique.si/?ID=482&action=viewOne&mod=aktualno

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close