Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Yeeeeeeeeeeeeeeeees!!!!!!

Yeeeeeeeeeeeeeeeees!!!!!!

… torek!!!!

dobro jutro kameradi, dobro jutro gmajna, dobro jutro vsem skupaj pa zauhe pa cmoke pa živjo pa … :)))))))))))

dobro jutro.. ob zadnjem znaku bo …. ura… glih prov :))))

ob zadnjem gongu na sosedov gobec bo ura 06:00

Vstanite raja , jutro slovenija ( skorumpirana ) treba je začet delat !

..tako ja … če morava midva, drugi tud ne bojo spal!!!!

jutro zajčkov cmok pa lep je jutr :))))

heheh a sta mi vidva hecna…kwa upijeta,eni še mižimo na eno oko,drugi lih lezejo ke nekam..treji pa spet brusijo pete in roke…

He skurumpirana je rekla…ojej:)))

Tud men je ratal ta kufe nekam ……….-ga….to je pa tko če mleka zmanjka jebela::::-ca

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

hahahahaha bemti mlek… važen je kofetek :))))

Hm ej tud včeri je bil lep pondeljek ker sem se kr neki lepo počutila ( tko ko včas) ali bolje rečeno , tko kot se poznam nekam veselo in zadovoljno. Želim si , da bi danes bilo enako .

Ja če jest pa ti ne spiva pa muca , ne bo spau noben drug.
Vstante takoj. VSI ! :)))))))))))

Ma ja men pa mlek…mislim tam not…lih taprava doza mora bit če ne je vse za en K***……….sej veš mora klapat…

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

no to je pa prov lepo prebrat, da je bil zajčku mojmu ponedeljek všeč….

ajmo banda!!!!! Vstat!!!!!!!!

ja … če ne, ne bi bla muca ja.. na splošno je znano da imajo mačke rade mleko ja :)))))))

mmmmmm mnjammmsiiiiiiii…sam jaz mam raj mrzlega veš…..pretiravam pa tud ne…to je res..tko da v kavi pa moe bit pakonc..zej pa piem čisto črno taveliko dozo..dans me bo hertz izdal ti rečem…..

ne bo…. muca n’č bat.. tačrn kofe je dober za … zbujanje :)))) tko da.. ne bat da bi ti srce ušlo :))))

ma jest sem ful budna…..mam sej veš mokrona vrh glave tko da……me je zbudlo totalka….zej moram pa mal fena uporabit k že čutim nekaj v grlu!!:))))

hahahaha a tko hiter… čutiš… v grlu :)))))))) jej jej muca… sama erotika tkle zgodej :)))

fajn se spedenej pa se bereva :)))

hehe lubija Jani moj…

Ja vstante gmajna razpuščena …

hja si jo vidu…sej sem vedla…da na koncu pride do grla :))))))))))

heheh sem spedenena…pa nauta verjela pa oblečena,pa namazana pa nadišana..pa pa pa vse…zej pa grem k je ura že čas…

Thenks za družbo…bomo ponovili je prav pasalo

P.:s v grlu čutim tak božanski svež občutek…mmmm kot bi zavela sapica v najtemnejši kotek..heheheh im cold as ice…jupieeeeee….ops da nau pomote okus po zobn pasti ywwwwwwwwwsssss..čau **** papapa pridna bodita

Zauh Jani

Poživljajoče

heheheheehe :)))))))))))

jani tebi cmoko na cmoko…pa ejj..no..mal se ustav..bemti..saj bos pregoru;))…ostali gmajni..pa tudi jaz zelim vse lepo..lep soncen dan…tak taprav jesenski, ves barvast..in nasmejan…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

seba, zauh!!!

n’č ustavt, ker… pol bo spet tema tuki :)))))

živjo SonceK, pa cmoko na cmoko ja :)))

seba swe mora odzauhat. ima defekt

jutro špičonka

bye špičonka

:)))) kakšen defekt? Preveč štroma al.. manjka štroma :)?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close