Yeeeeeeeeeeeeeeeees!!!!
O ti ljubi bogec, če bi ne bilo tega yeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssss, jaz sploh ne bi vedela, da je ponedeljek, ker so mi vsi dnevi popolnoma enaki …
Dobro jutro, gmajnica, jani, tebi en spešl dober juter, ker se tako veseliš ponedeljkov, severnica, tebi en spešl dober juter, ker si sploh tukile !
ja , saj res 🙂
Če še sončka ne bi bilo in bi se zjutraj zbujali v mokroti , bi bilo hudo.
Pa saj je dežek tut ok , ampak le , če si lahko doma v miru in pod kovrčkom , to zna bit fajn.
Glej , a ne bi bilo tkole čist fajn ?
torek , sreda , četrtek in nato vikend …..petek , sobota , nedelja.
Meni se zdi tole zelo modra ideja 🙂
ZTLC !!!!!!!
modra zajčkasta ideja – se men dopade (in modra in zajčkasta in ideja)
sam da nis mislu modro odejo zajčk začkast:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ku men nekak totale idejca bolj na rudeče vleče ( revolucija pa to ne de)
kam pa pridemo, ja kedo bo pa delu za cesarja boga ino damavino;-)
Aj don lajk mandi:)
Vleče ja , bolj na rudeče 🙂
Klinc pa dekce modre , svilene , hrepeneče….ko jih šiša.
Na moji deki ne bo nuben več ležu :))
anede , anede , kako je zajček postal bisern , ups bister :)))))
Tkole bi kuledar prav fajn prosperiral.
In potem veš , ko preberem tisti dolgi yeeeeeeees , postanem hudo napadalna in iščem vso borilno opremo , da si izborim čeprav s silo svoj prav.
Ja nekje se mora začet gibanje revolucionarjev.
Mislim , da bo tukaj kar pravi kraj.
hehe , grem k že pišem kozlarije , ampak pridem še o , ja.
Ojla, vidva, Jani inu Severnica, a vidva tam neki o eni mokroti … a bomo spet uno udarl … mokre sanje al’ kuga je že blo za enga hudiča takrat ???
Kje je mokrota dobra, pitam se ja ?
Ej, uni gospod gori na vrhu mi je priča, da jest čist zares tega ne vem! Zapomnila sem si sam to, da so starejši vedno djal: “Mokrota še za u škorenj ni dobra !!!” Taku, zdej mi pa povej, kje je polej dobra!
Ahooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, lučka ! Ja, bo že moralo držati, da je vsaka čudna reč tudi za neki dobra! Jest sem mokra, ko pridem izpod tuša. Pa se fino obrišem in v plašček zavijem, a sem čez par minut spet mokra!!! Zdej pa ti men povej, zakaj bi to bilo dobro, da sem kar naprej … mokra !
Forum je zaprt za komentiranje.