Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Yeeeeeeeeeeeeeeeees!!!!

Yeeeeeeeeeeeeeeeees!!!!

… je pandelk :)))

dobreo jutro gmajna 🙂 a vas še kej nedelja drži :)? A ste že čiost ponedeljkov :)?

lupčke pa zauhe.. vsem aja pa cmoke tud :))

dobro jutro SeVeRnjak, dobro jutro gmajna

pokorno javljam da še zmeri maram pondelkov
ne, ko je škrat ke do
kosila še čist nedeljski;-)

ko hoče v pondelk tud en vornih nedeljski obrok:)

vsega, ne sam hrane – da nav pomote

Pacmakam tud jest

one more cup of cof…before I ……

O ti ljubi bogec, če bi ne bilo tega yeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssss, jaz sploh ne bi vedela, da je ponedeljek, ker so mi vsi dnevi popolnoma enaki …
Dobro jutro, gmajnica, jani, tebi en spešl dober juter, ker se tako veseliš ponedeljkov, severnica, tebi en spešl dober juter, ker si sploh tukile !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

jutro SevEKomUnAzaj tud od mene :))))

no sej jest bi tud rajš nedeljo kot ponedeljek ampak, če je že tuki, ga bomo pa opedenal a ne 🙂 in ga je velik lažje opedenat, če ga z voljo najboljšo kot pa z mrkoobraznimi potezami :))

žiujo SeVEkOmUoDveSeKOgA!!!!

oja pa ja… vsi dnevi pa ja niso glih… men so pa tko različni… da bi lahk vsacga imenoval po čem … včerajšnja nedelja je bila radijska.. danes bo plastičen ponedeljek.. jutri šihtarski… itd itd :))))

Mariči, lep dan.. zuni je sonce.. to pa je že neki vredno a ne :)))

uh , plastičen ponedeljek torej še vedno ojej , sej bo Jani enkrat tudi to minilo.
Moj , moj….
zdej pa da se te lotim :

Jebemu sunce , ne maram ponedeljkov !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!matr vola

jutro vsem

hahahahaha nemoj da psuješ sunce.. tek se pokazalo … da nam ne pobegne majku mu :)))))

jutro zajček :)))) JTLC!!!!!!!!!!!! za lep pondelk :)))

ja , saj res 🙂
Če še sončka ne bi bilo in bi se zjutraj zbujali v mokroti , bi bilo hudo.
Pa saj je dežek tut ok , ampak le , če si lahko doma v miru in pod kovrčkom , to zna bit fajn.
Glej , a ne bi bilo tkole čist fajn ?
torek , sreda , četrtek in nato vikend …..petek , sobota , nedelja.
Meni se zdi tole zelo modra ideja 🙂

ZTLC !!!!!!!

modra zajčkasta ideja – se men dopade (in modra in zajčkasta in ideja)

sam da nis mislu modro odejo zajčk začkast:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ku men nekak totale idejca bolj na rudeče vleče ( revolucija pa to ne de)

kam pa pridemo, ja kedo bo pa delu za cesarja boga ino damavino;-)

Aj don lajk mandi:)

Vleče ja , bolj na rudeče 🙂
Klinc pa dekce modre , svilene , hrepeneče….ko jih šiša.
Na moji deki ne bo nuben več ležu :))

anede , anede , kako je zajček postal bisern , ups bister :)))))
Tkole bi kuledar prav fajn prosperiral.
In potem veš , ko preberem tisti dolgi yeeeeeeees , postanem hudo napadalna in iščem vso borilno opremo , da si izborim čeprav s silo svoj prav.
Ja nekje se mora začet gibanje revolucionarjev.
Mislim , da bo tukaj kar pravi kraj.
hehe , grem k že pišem kozlarije , ampak pridem še o , ja.

hehehehe od kdaj pa je petek… vikend :)))))

in kaj bi potem jest ubogi ku mam tolk rad ponedeljke :)? bi joku in se zutri zbuju v mokroti… :)))?

aj lajk mandej vlik :))))

nkol ne rec nkol – za dekco ne de:)

škrat je tud revolucjonarn razpoložen;-)

ampak =u slow movšnu,
ma tak muskenfibr da edin kr miga brez težav je njegov dolg jezik:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

P.S. pa ne vem če ne blo kedaj vseen bolj pametn se tud u jezička ugriznt

jes, vi nov;-)

Viki Viking:))))))))))))

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9

sej=lohka tud mokrota fajn

če je na pravem mestu seveda :)))))))))))))))))))))

🙂 ja no… men je res kul no.. tale mondej…. tak lep sonček… pa to a ne :)))

sej se tud jezik za kej da ponucat a ne de.. mislim… :)))))))))))))))))))9

torej.. odakle musklbifer? telovadba… kje? postla? al kej bl… konkretnega :)))?

Ojla, vidva, Jani inu Severnica, a vidva tam neki o eni mokroti … a bomo spet uno udarl … mokre sanje al’ kuga je že blo za enga hudiča takrat ???

Kje je mokrota dobra, pitam se ja ?

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Mariči ne sprašvat neumnosti… se pa ja dober ve kje je mokrota dobra no :)))

:)))))))))))))))

sanje mokraste:)

viš da je tud mokrota za neki dobra;-)

ahooj Labodka

VeŠdE:)

Ej, uni gospod gori na vrhu mi je priča, da jest čist zares tega ne vem! Zapomnila sem si sam to, da so starejši vedno djal: “Mokrota še za u škorenj ni dobra !!!” Taku, zdej mi pa povej, kje je polej dobra!

Ahooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, lučka ! Ja, bo že moralo držati, da je vsaka čudna reč tudi za neki dobra! Jest sem mokra, ko pridem izpod tuša. Pa se fino obrišem in v plašček zavijem, a sem čez par minut spet mokra!!! Zdej pa ti men povej, zakaj bi to bilo dobro, da sem kar naprej … mokra !

Vem ;))))))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close