Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Yaris 1,0

Yaris 1,0

Obeta se mi nakup rabljene Toyote Yaris 1.0. Zanima me, če ima kdo izkušnje z Yarisom in na kaj naj bom pozorna pri nakupu (kakšne “tovarniške” napake).

“Tovarniška” napaka Toyote je, da te po nekem času (kar precejšnjem času) začne skrbeti zakaj ni nobenih problemov z avtom, ker si do tedaj bil navajen na večne probleme z avtom. 🙂

Pred 14 dnevi sem jo vozil in z eno besedo avto je super, le če vas bo več v avtu se mu pozna da je samo 1.0, obvezno pa vzemi takega s klimo. Poraba je okoli 6l na 100km(tako je kazal računalnik).

Jaz 3 mesece vozim Toyoto Yaris 1,0 vvti in sem zelo zadovoljna. Do sedaj sem naredila 3500 km. Ker je majhen avto, ga lahko parkiraš kjer koli hočeš, poraba je majhna. Glede 1,0 motorja pa naj te ne skrbi – jaz se po avtocesti brez problema peljem 160.
Ti jo priporočam!

koliko pa stane tak avto?

Hvala za priporočila. Zdaj ste me pa res navdušili zanj. Upam, da ga res dobim, kot je bilo obljubljeno, v avgustu.
Še enkrat hvala!

Tudi jaz sem kupila Toyoto Jaris in bi ga naj dobila jutri, izvedba BLUE, 1,0 3v, stane pa 2.470.000,0 SIT

L.p.

New Report

Close