yahoo pošta
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Računalništvo, telefonija, internet in televizija › yahoo pošta
zadnje čase se mi pogosto dogaja, da ne dobim mailov, ki jih prejemam preko yahoo.com.
ali kdo ve, zakaj se to dogaja oz. kaj naj storim, da bom dobivala vso pošto, ki mi jo pošiljajo.
Si kaj pokukala v svoj Bulk predal na Yahoo naslovu? Imaš morda Spam Guard vključen?
Meni se občasno zgodi, da kakšna pošta zaide tja, ker jo Yahoo uvrsti v Spam. Najraje Siolove naslove :))))
Meni zadnje čase čudno veliko pošte Yahoo daje v Bulk. Tudi take, ki jo je prej lepo dajalo v Inbox.
Meni zadnje čase izginja veliko mailov iz email.si in arnes.si . Poleg tega jih gre veliko več kot včasih v Bulk.
Lahko imas nastavljen spam “filter” … in potem v nastavitvah, da ti spam takoj zbriše.
Preveri nastavitve yahoo racuna za spam listo…
lp yoh
se komu dogaja da v jahuju ne dela reply in podobno??
javi error on page..
Ponavadi pomaga če zbrišeš začasne internetne datoteke in piškotke.
ma problem je ker sem dal gor zone alarm
sam sem prečekiral nastavitve in manj kot srednjo stopnjo varnosti za jahoo ne bi dal..
A če ugasneš ZA pa ti dela normalno?
v glavnem sem danes,na yahoo pošti,med spam pošto (bulk) našla vso pošto prijateljev na katere sem bila neupravičeno jezna,da mi ne odgovore.Pa še nujno je bilo :-((
Forum je zaprt za komentiranje.