Yahoo msn
Ola!
Imam en problem pri tem Yahoo messengerju.
Inštalirala sem ga po navodilih, sedaj pa mi nekatere funkcije sploh ne delajo. Npr., če hočem staviti smile-a, me vrže ven; v bistvu karkoli pritisnem, me vrže offline – niti svojih nastavitev (slike, address book) ne morem spreminjati.
Enkrat sem ga že uninstall, pa potem na novo inštalirala, pa vseeno isto.
Imam Winxp.
Morda kdo ve, v čem je problem?
Hvala!
Pika
Hej!
Najlepša hvala za linke. Seveda bom poskusila tudi s tem.
A moram najprej dati dol to svojo zdajšnjo verzijo ali grem le čez s to, ki jo bom danes naložila?
In pa še nekaj, morda povsem trapastega: ne razumem, zakaj bi pomagalo, če dam gor starejšo verzijo? A to pomeni, da imam zanič računalnik? V čem je “catch”?
Hvala še enkrat in 100x.
Pika
“catch” je lahko v tem, da ni vse dobro, kar je novo. Tudi MSN Messenger 7 (določene verzije) nekaterim nekaj časa niso delovale brezhibno. Torej, tudi v računalništvu velja pravili, dokler ti stara verzija lepo deluje, ne nameščaj brez potrebe nove, ki v začetni fazi še lahko vsebuje določene napake ali se ne ujema povsem z drugimi nameščenimi programi.
Zadeva je taka. Naredila sem naslednje, prenesla IE6, potem še MSN7 verzijo in vse lepo dela. Skoraj vse. Ugotovila sem namreč, da ne morem odpirati priponk v pošti, mejlu, ne slik, ne filmov, niti jih ne morem shraniti na računalnik. Ko pošta pride je priponka vidna, tudi kaj pride, samo da je to svetlo sivo obarvano in nikakor ne morem kliknit, ne trza na klik.
Kaj pa zdej?
Lp
Očitno ti malce nagaja prehod z IE 5 na 6, saj se je s tem nekoliko spremenil tudi Outlook. Kar se angleških menijev tiče, jaz najprej namestim, kar je treba – čisto na koncu pa še slo pack za XP-je – in bemti, meniju v Outlooku so slovenski. Malo smo scrkljani, igrice so itak vse angleške, pa ni nobenih pripomb. Vse špila.
Forum je zaprt za komentiranje.