Najdi forum

Ola!
Imam en problem pri tem Yahoo messengerju.
Inštalirala sem ga po navodilih, sedaj pa mi nekatere funkcije sploh ne delajo. Npr., če hočem staviti smile-a, me vrže ven; v bistvu karkoli pritisnem, me vrže offline – niti svojih nastavitev (slike, address book) ne morem spreminjati.
Enkrat sem ga že uninstall, pa potem na novo inštalirala, pa vseeno isto.
Imam Winxp.
Morda kdo ve, v čem je problem?

Hvala!

Pika

Mene pa zanima ali je potrebno MSN posebej plačati?

ŠPIKA: Katero verzijo pa imaš? Inštaliraj si novejšo oziroma starejšo in probaj. Verzijo 7.0.0.437 dobiš tle:

Katarina2: MSN Messenger je zastonj. Dobiš ga pa tule:

Lp, Max

Evo, že probavam s to verzijo na linku.
Sicer pa imam inštalirano tisto, ki je na ikonci ob zagonu Yahoo-ja.
Sporočim.

Zaenkrat najlepša hvala in lep pozdrav!

In še zmeraj nič….ne deluje!
Še kakšna ideja?

Ja: presedlaj na MSN Messenger. Deluje! 🙂

Še ena ideja: poskusi namestiti kakšno starejšo verzijo, gotovo jo imaš kje na disku. Al pa povprašaj pri prijateljih.

ŠPIKA, evo stare verzije. Zdaj pa na delo…

Yahoo Messenger 3.0:
Yahoo Messenger 3.5:
Yahoo Messenger 4.1:
Yahoo Messenger 5.0:
Yahoo Messenger 6.1922:

Lp, Max

Hej!
Najlepša hvala za linke. Seveda bom poskusila tudi s tem.
A moram najprej dati dol to svojo zdajšnjo verzijo ali grem le čez s to, ki jo bom danes naložila?
In pa še nekaj, morda povsem trapastega: ne razumem, zakaj bi pomagalo, če dam gor starejšo verzijo? A to pomeni, da imam zanič računalnik? V čem je “catch”?

Hvala še enkrat in 100x.

Pika

“catch” je lahko v tem, da ni vse dobro, kar je novo. Tudi MSN Messenger 7 (določene verzije) nekaterim nekaj časa niso delovale brezhibno. Torej, tudi v računalništvu velja pravili, dokler ti stara verzija lepo deluje, ne nameščaj brez potrebe nove, ki v začetni fazi še lahko vsebuje določene napake ali se ne ujema povsem z drugimi nameščenimi programi.

Meni je pa napisalo, da moram za delovanje prenesti Internet Explorer 6.
Kako to narediti? Iz Microsofta? A treba to plačat?

Lp

A je pri teh starejših verzijah tudi omogočeno klicanje?

Katarina2: probaj tale link:

Drugače pa naredi up-date IE-ja. Oziroma inštaliraj tole (IE6 SP1):

ŠPIKA: Ne vem, ga ne uporabljam. Probaj prvo verzijo 6 in boš videla. Mogoče pa le ima.

Lp, Max

Zadeva je taka. Naredila sem naslednje, prenesla IE6, potem še MSN7 verzijo in vse lepo dela. Skoraj vse. Ugotovila sem namreč, da ne morem odpirati priponk v pošti, mejlu, ne slik, ne filmov, niti jih ne morem shraniti na računalnik. Ko pošta pride je priponka vidna, tudi kaj pride, samo da je to svetlo sivo obarvano in nikakor ne morem kliknit, ne trza na klik.

Kaj pa zdej?

Lp

Še nekaj sem ugotovila. Če dam forward (bemti, zdej je pa vse v angleščini, no se bomo pa navadli) pa lahko priponko pogledam?!?!. Sam to bi prav, priponka se mora odpreti v prispeli pošti, mar ne?

Lp

Očitno ti malce nagaja prehod z IE 5 na 6, saj se je s tem nekoliko spremenil tudi Outlook. Kar se angleških menijev tiče, jaz najprej namestim, kar je treba – čisto na koncu pa še slo pack za XP-je – in bemti, meniju v Outlooku so slovenski. Malo smo scrkljani, igrice so itak vse angleške, pa ni nobenih pripomb. Vse špila.

Imam win98, kaj pa zdej. Pa sej me ne moti toliko, da je vse v eng, bolj to, da ne morem odpirat priponk. Kako rešim ta problem, oz. nastavim OE?

tnx

Verjetno imaš vključeno zaščito v OE. Odpri OE in pojdi v Tools –> Options… –> Scurity –> in odstrani kljukice pri: Do not allow…, Block… in na začetku označi piko pri Internet zone. Tako boš videla in lahko tudi shranila priponke. Probaj…

Lp, Max

Dela!!!

100x hvala, vsem, ki pomagate. Z vašo pomočjo sem se že marsičesa naučila. Tudi takšne stvari, ki se marsikomu zdijo čisto preproste. Zdaj mi vsaj ni več potrebno moledovati okoli serviserja, ki se samo nasmiha pa nič ne pomaga.

Lp

K.

Samo nasmiha? Najbrž najdražji nasmeh v sloveniji :))

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

No, jaz pa le povem, da stara verzija MSN nima omogočenega tudi klicanja, kar pa seveda potrebujem, ker imam sestro na drugem koncu sveta 😉
Bom pač uporabljala nov msn z omejenimi fukcijami.
Hvala vseeno!

Pika

Še to: sta mogoče poskusili Skype program za brezplačno telefoniranje prek interneta in celo zeloooo poceni telefoniranje na fiksni telefon na drugem koncu sveta? Potrebuješ le slušalke in mikrofon.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close