Najdi forum

Kopujem novo televizijo pa me zanima, ali je bolje kupiti boljšo televizijo (smart tv) ali slabšo televizijo in kak dodatek kot je xtremer.

Kaj pa je xtremer? Joj, sem zmedena okoli teh vseh besed pri nakupu televizije.

Ceneje je z nakupom dodatka. Pri TV bi osebno gledal samo to, da ima podporo digitalnim standardom (DVB-T in DVB-C) ter dovolj HDMI priključkov.

Janez, imam par vprašanj. Kakšen priključek imate doma za sprejem signala? Kje boste imeli televizijski sprejemnik in kaj želite z njim početi? Vas zanima HD slika, 3D slika,..? Koliko in katere naprave želite priklučiti na televizor? Hvala.

Trenutno imam T2 paket T4, televizijo imam v dnevnem prostoru, seveda me zanima HD slika, za 3D se še ne nadušijem preveč. Bi pa rad tudi televizijo povezal z internetom, youtube, uporabil kake aplikacije. Trenutno imam na televizijo priklopljen stolp, to bi hotel tudi obdržati.

V glavnem me zanima, kako bi lahko najbolj izkoristil televizijo.

V kolikor kupujete novo televizijo in vam je primarno to da bo povezana z internetom potem vam svetujem da kupite televizor z mrežnim priključkom, cene se gibljejo od 400€ naprej (http://www.enaa.com/oddelki/avdioVideo/dept.asp?dept_id=4965&EVLID=908)

Če pa bi radi uporabljali še kakšne dodatne aplikacije in mogoče kakšne igrice ali pa želite namesto daljinca uporabljati vaš pametni telefon, potem bo verjetno boljša izbira tak dodatek kot je Xtreamer, ki ima v sebi vgrajen zmogljiv lasten operacijski sistem (Android) in deluje kot domači kino.

Lp, Miha

Bom potem kupil malo slabšo televizijo in xtremer.

hvala za pomoč

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close