XP SP2
Jaz sem si ga namestil na eno računalo.
Po pravici povedano, me je zadeva kar malce razočarala.
Povsod je pisalo, da bo to največji popravek v računalniškem svetu – ampak
je bolj – tako – tako.
Aplikacije pa dosedaj, kar sem jih preizkusil delajo vse,
še tista moja socialna žalost, ki sem jih napisal – za čudo delujejo.
Pa Clipper seveda še kar dela :))))
Tako da – ja instaliraj si ga, saj če ti ne bo všeč greš v nadzorno
ploščo in ga odstraniš.
lp
Ne vem če pričakujem preveč ampak upam da po SP2 ne bodo več prihajali kritični popravki vsakih nekaj dne. Na začetku je mr. Gates obljubljal, da bodo XP najstabilnejši, najvarnejši in ne vem še kaj sistem. Sedaj ko pogledam nameščene programe v nadzorni plošči je nekaj uporabnik in sto popravkov. Močno upam da so sedaj v SP2 vsaj v nadzorni plošči ločili uporabne nameščene programe in popravke saj tako kot je sedaj ne vidiš več kaj imaš nameščeno med goro popravkov. Prav tako storitev automatic updates po mojem skromnem mišljenju v produkcijsko okolje podjetji kjer je veliko računalnikov ne sodi saj se je nekajkrat zgodilo da popravek pokvari posamezno funkcionalnost.
Pričakuješ preveč – ti kar odkrito povem, popravki bodo še sedaj prihajali, tako kot so dosedaj. DObro – no pop-up oken sedaj v IE ni več, ampak
to bi lahko realizirali tudi brez sp2, če realno pogledava.
MS Windows je pač najbolj razširjen OS za delovne postaje ta hip na svetu, če odmisliva razne verzije Unix-ov in *Unix-ov.
Vedno se bo našel nekdo, ki bo našel luknjo v OS, sicer to niso ravno
čisto navadni uporabniki, ampak bolj napredni.
V firmah pa kdor je pameten sistemc itaq ne uporablja winows update, temveč Microsoftov rešitev za update lokalno, ki dela dobro (tudi pri meni)
še celo brez težav.
lp
http://support.microsoft.com/default.aspx?kbid=884130
http://support.microsoft.com/default.aspx?kbid=842242
tukaj si lahko vse preberes…
Men npr. Ciscotov VPN client ne dela, data protector,… tudi po vseh nastavitvah firewalla ipd. vnpn se vedno ne dela… za enkrat je cist brez veze… instaliraj prvega in ostale patche( jih je kar veliko) pa je najbolje…
hah, tudi jaz uporabljam cisco VPN klienta in mi dela bp.
Katero ver. pa imaš da ti ne dela, oz. katero napako ti pa javlja ..
Jaz imam vedno zadnjo ver. Cisco klienta in dela v Windows XP SP2, seveda
jo imam tudi za Linux, kjer tudi dela,
lp
Forum je zaprt za komentiranje.