www.emirates.com
Pozdravljeni!
V aprilu bi letela v Dubai in nato(cez dva dni)se na Mauritius(tam bi se porocila).Prek nase agencije bi me stalo okrog 400.000 SIT(samo let),za dve osebi.Po vasi zaslugi sem odprla tudi stran emirates.Nasla sem let iz Nemcije do Dubaja in potem do Mauritiusa za 1042 Eurov.Zanima me,ce je kdo potoval s to letalsko druzbo.Ali je ta cena,ki je na internetu fiksna(s taksami vred).Prek nase agencije moram doplacati se dodatnih 30.000 SIT za transfer in vizo.Ali je bil kdo od vas v Dubaju.Kaj se splaca ogledati in kje so cenejse nastanitve.
Za pomoc se vam zahvaljujem!
Zdravo,
jaz sem dve leti nazaj letel z Emirates preko Munchena do Dubaja in nato za Tanzanijo. Letalska družba Emirates mi je bila odlična in vse pohvale vredna. Na njihovi spletni strani dobiš tudi kakšen dober ter poceni hotel, zato je treba dobro prečekirati na internetu, v Dubaju sem bil dva dni in bilo mi je cool, samo prevroče je bilo.
Mi smo potovali do Tanzanije in bili tam 3 tedne, malo na safariju in nato še 17 dni na Zanzibarju, nazaj grede smo se ustavili še v Dubaju, karta je stala iz Ljubljane preko Frankfurta do Dar Es Sallama in nazaj 180.000 sit z vsemi taksami, leteli smo z Emirates.Karto smo vzeli pri agenciji AIR PASS, tam smo tudi dobili voucher za Dubaj in vizo, hotel mislim, da je stal okoli 40 dolarjev po osebi, to je nekakšno naselje, bloki, kot enosobno stanovanje, komplet opremljeno in imeli smo še zajtrk vključeno! Toda oktobra je bila visoka sezona, mislim, da je poleti od maja do konca avgusta ceneje in dobiš že hotel okoli 30 dolarjev po osebi, malo prečekiraj njihovo spletno stran in poglej koliko so hoteli, zraven še avtomatsko dobiš še vizo za Emirate.
Saj imajo tudi predstavništvo v Ljubljani, nasproti Gospodarskega razstavišča.
Jaz več ali manj jemljem karte pri Air Pasu, lahko pa še preveriš pri drugih agencijah. Včasih se da dobiti dobro karto tudi iz Nemčije, kakorkoli, če te še kaj zanima pa napiši!
Čao, Mare
Ja,ves kaj.Help me!
Gledala sem na tej spletni strani.Sicer anglesko razumem,ampak dobim dve ceni.Enkrat prenizko,drugic previsokolA bi bil tako prijazen,pa bi mi pogledal koliko kosta povratna karta.Iz Munchena-Dubai(tam bi ostala dva dni)in potem do Mauritiusa.A je to z vizo in s taksami vred?Verjetno moram tam tud takoj rezervirat.Ali mogoce imas st. iz Ljubljane?Samo oni verjetno povisajo ceno.Pa se nekaj,ali mogoce ves ali je na Mauritiusu konec aprila vroce?
Upam,da ni prevec zate
hvala
ella
Zdravo,
ja, sem poklical mojo kolegico na AIR PASS, karta stane iz Ljubljane do Mauritusa 178.300 sit in nato še okoli 22.000 sit so takse in turistična taksa, ki jo zaračunavajo vse agencije za storitev, torej tam okoli 200.000 sit za vse skupaj, leti pa se z Emirati.Za stopover v se bodo pa še pozanimali, hoteli v Dubaju pa so tam okrog 40 dolarjev in imaš še vizo zraven. Samo ne vem, če imaš dovoljen stop v Dubaju za to ceno ali pa je malo doplačila, skratka pojdi čimpreje na AIR PASS,so na Vošnjakovi ulici, to je malo naprej od hotela LEV, vprašaj za NINO, ki dela tam ali pa gospa Metka,ali pa kdo drug, so prijazni in ti bodo pomagali. Jaz tam skozi kupujem karte in sem zadovoljen z njimi.
Glede vremena pa ne vem, ampak sem našel zelo dobro spletno stran od Mauritusa, kjer so podatki od vremena in hotelov in so cene tam od 20 Evrov za noč, pač odvisno na katero starn otoka želiš. Še bolje pa je, će imaš vidiča LONELY PLANET za Mauritus, tam boš dobila vse podatke, kako in kaj, knjiga je v angleščini. Upam, da boš vse uredila.
Na agenciji ti bodo povedali glede vize.Skratka ko vse urediš, mi samo javi, kako si uredila glede letalske karte in hotela tam :).
Če te še kaj zanima mi pa piši!
Torej, pojdi čimpreje na agencijo in si vse uredi, upam, da je še prostor na letalu za to destinacijo!
Pa javi mi na email mgrasic@hotmail, kako si vse uredila!
Lep pozdrav
MARE
Pozabil sem ti napisati spletno stran od Mauritiusa to je
Nujno!
Od ene turistične agencije sem dobila ponudbo za let z emirates za 237.135 sit,
na spletni strani http://www.emirates.com pa je cena le 188.490 sit.
Ali je že kdo kupil karto kar preko interneta, dirketno pri emirates? Ali ta zadeva
funkcionira???
Hvala za pomoč!
T.
Jaz sem ze letel z Emirates, pravkar sem se vrnil iz Sri Lanke!
Leteti z Emirates je pravi uzitek potovanja in letenja!
Jaz, osebno sem zelo, zelo zadovoljen z Emirates!
Pisi mi na mgrasic@hotmail.com
za Mauritius si rezerviraj karto ze sedaj, da dobiš ugodno ceno!
Mare
Forum je zaprt za komentiranje.