Najdi forum

Word – N! kvadratkov

Zivjo
Seveda imam spet en problem. (popravljam na 2)

Hocem odpret en word fajl (win xP), ki sem ga izdelala v win 98, pa mi ven vrze samo miljon kvadratkov.

A obstaja se kasna moznost za te fajle al se lahko poslovim od njih 4 good?

□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□

Aha ..pa imam se en problem.

Zakaj v excelu ne morem shranjevat fajlov ce jim dam koncnico z ČŠĆŽĐ?
Mi napise “it is not a valid file name” (XP-ji/ EV)

hvala
cau

Na drugo vorešanje – zakaj pa bi morala v excelu datoteke shranit v drzgi končnici kot je privzeta za tale program (xls)? Če že moraš to storiti, izberi med nastavitvami prikazovanje datotečnih pripon, potem pa greš na datoteko in jo preimenuješ v lalablabla.čžš

lp

Sem mal narobe napisala. Glede problema z excelom. Ne gre za končnice datotek, gre za IME datoteke.
Torej .. ne morem shranit npr. čik.xls (lahko samo cik.xls)

Ti kar lepo shrani cik.xls. Slovenske pisave v racunalnistvu se niso standardizirane, oz. nimajo enotnega standarda, tako v spletu, datotečnih sistemih in še kje drugje. Se pravi, daj se izgibat čžš-jem v imenih datotek.
To je moje mnenje, pa lep dan!

Izogibaj se predvsem ž in đ, morbit pa res najbolje kot je Tadej_ napisal, kar vsem slo in yu znakom, ker pač do datotek ne boš mogla na sistemih, kjer ni podprt slo jezik.

Za wordowo datoteko pa je na pamet težko rečt ali je šla 4 good v maloro ali ne. Če ni kaj hudo zaupnega, mogoče lahko datoteko pošlješ na mail, pa bomo pogledal.

Nekaterim se je to dogajalo tudi, ko so na podlagi hoaxa (potegavščine) izbrisali SULFNBK.exe, samo zdi se i, da je šlo za W98.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close