Woop – je treba PCT, maske?
Poglej njihov FB, 22.10.2021 ob 10:26
Poglej njihov FB, pa boš videla, da pri njih ni epidemije 🙂
Saj FB sem gledala – ne le njihov, tudi fotke drugih, ki so bili tam. Pa na fotkah noben ne nosi maske, zato pa sprašujem, če je bil kdo tam in mi lahko pove iz prve roke, če je res ni treba.
Pa govorim o odraslih, ne o otrocih. A mogoče ni treba mask, ker gre za športne dejavnosti?
frina, 22.10.2021 ob 11:00
Saj FB sem gledala – ne le njihov, tudi fotke drugih, ki so bili tam. Pa na fotkah noben ne nosi maske, zato pa sprašujem, če je bil kdo tam in mi lahko pove iz prve roke, če je res ni treba.
Pa govorim o odraslih, ne o otrocih. A mogoče ni treba mask, ker gre za športne dejavnosti?
a samo pametuješ, ali te zanima obisk pri njih??
valjda ni mask pri skakanju na trampolinu, pa še večina je otrok do 15, kaj bi sploh rada?
Mislim da, 22.10.2021 ob 10:14
za otroke do 15let ni potreben pct? Športne dejavnosti z masko (tečt, skakat) pa tud ne moreš izvajat a ne? Tud v šoli jih kolikor vem med športno vzgojo nimajo. Bi rekla, da tudi na raznih treningih ne. Bi igrali košarko/odbojko/tenis z masko?
Seveda lahko, brazilski reprezentant v odbojki igra z masko. Če lahko on igra na vrhunskem nivoju, lahko tudi vi malce igrate ane.
Forum je zaprt za komentiranje.