Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika wonder cooker

wonder cooker

Lep pozdrav !
Včeraj sem prebrala @!#$ o kuhanju riža, rižot, pa se nisem nič oglasila zraven, ker se več ne spomnim, kakšne metode sem imela pri mešanju, oz. ne mešanju riža. Namreč že cca 7 let uporabljam pri vsaki kuhi pokrovko wonder cooker, to je ena štiridelna pokrovka, pod katero malce drugače kroži zrak, kot pod običajno in pod katero se riž, rižota skuha zelo enostavno.
Na malo olja prepraženemu rižu dodaš zelenjavo, ki jo imaš trenutno pod rokami ( no ni sicer čisto tako, je pa približno) ( včeraj so bili to šampinjoni in zelena paprika),včasih le riban korenček in koruza,….
zaliješ s cca 1,5x količino slane vode in putiš da zavre. Pod pokrovko. Nato preklopiš na minimalno temperaturo in čez 15 minut je gotovo, brez vode, ne zažgano, z porazdeljeno zelenjavo v notranjosti riža. In okusno.
Piza spečena na plinu, pod tem pokrovom je pa ta boljša. Sicer majhna (fi 28), a jih zato spečem več, pa je!
Če še kdo kuha pod to pokrovko, se mi naj oglasi!
Sončno vsem!
Alenka

ALE,

kje pa se kupi ta pokrovka?

Jaz jo imam že cca. 4 leta, pa nimam pojma, kaj naj si z njo začnem. Kupila sem jo na celjskem sejmu pri eni gospe, ki mi je obljubila, da mi bo poslal navodila, pa ni iz tega bilo nič. Bila pa je kar draga, sicer se ne spomnim več koliko, vendar mi je zdaj žal, da jo imam, saj mi vedno leži v omari. Če ima kdo kakšna navodila, se priporočam.
Lp, S.

mi imamo to pokrovko ze vec kot 5let, pa moram rečt da brez nje sploh nikoli ne kuhamo, saj ni treba navodil, pač hitreje in bolje se kuha,saj gre vsa para nazaj notr… bom vseeno kam pogledala za navodila.. uglavnm, je super stvar tole. smo kupil na enem sejmu,dolgo nazaj

Tudi mi že precej let cca 10 kuhamo z njo. Našla sem navodila na katerih je pod zaznamek napisana firma COSTA COMMERCE, trgovinsko podjetje d.o.o., KOPER, Benčičeva 2c. Če pa to podjetje še obstaja pa ne vem

Pozdravljene!
Veseli me, da vas je kar nekaj, ki ta pokrov poznate.
Sandra, če mi lahko zaupaš kak naslov, ti kopije navodil z veseljem pošljem. Škoda je, da ti pokrovka leži. Tudi na mojih navodilih je zapisan isti naslov, kot ga je javila Darja. Imam pa namen poklicati na telefonsko, ki jo imam od gospe, ki je meni prodala pokrovko, da jo povprašam, če še prodaja, ker bom jeseni potrebovala eno še za hčero, ki bo šla študirat v Graz in to ravno zaradi rižot.

Ni mi jasno, zakaj so v mojem prvem meilu tiste čudne krake, vprašaji – na tak način nisem postavljala svojega vprašanja!

To ve verjetno naš operator!

Lep dan vsem
Alenka

DEfinitivno gospod prodaja ponaredek iz televizijske prodaje.
PREVIDNO!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close