Najdi forum

Wolfenstein

Živjo.

Prosil bi, da mi nekdo napiše kaj in kako je potrebno storiti, da bi lahko končal pri igri Return to Castle Wolfenstein misijo 3.
Imam problem s tem, ker nikakor ne morem zaključiti v tej misiji prve sobe, v kateri bi bilo potrebno onemogočiti sirene in pa nekako zadnjemu vojaku vzeti orožje (vsaj kolikor sem razumel zahteve).
Če ga ustrelim, je igre konec in mi napiše nekaj takega (you failed to enter the rocket base), če ga pa ne ustrelim, pa tudi ne morem zaključiti tega dela igre…

Hvala za kakršenkoli nasvet.

Moraš priti v tovornjak. Tam je konec misije – potem te tovornjak odpelje mimo vojaka in v rocket base. Seveda pa je potrebno stražarje pri alarmih prej ustreliti kot pa vklopija alarm.Pobrati moraš tudi novo orožje v tem levelu – to je objectives (tam pri drevesu, kjer je padalo). Če igraš s kodami in si vtipkal, da imaš vsa orožja (give all), si stvar zajebal, saj potem ne moreš pobrati tiste puške – kar pa je nujno za nadaljevanje. Upam, da sem ti pomagal, če sem zadel sploh misijo. Skoraj bo že eno leto odkar sem končal wolfensteina.

lp

Pred kratkim sem jo koncal in mislim ,da je napaka v igri pri tisti stopnji.Jaz sen jo moral prejti veckrat da mi je potem koncno prijelo.Zadnjega strazarja ne smes ubit,ker mora odpret vrata,ne sme se sprozit alarma in ti moras priti v kamijon pa bo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close