*.wmv
Res bo najbolje, da posodobiš Media Player. Ne priporočam pa ti 9-ke, ker je zelo potratna, poleg tega pa nisem čisto prepričan, da deluje na Win98. Preveri na MS strani, če imaš dovolj zmogljiv računalnik za MP9.
Običajno Mp res pobere kodeke z MS strani. Očitno pa imaš ti nek drug kodek, ali pa nimaš vzpostavljene povezave takrat ko pregleduješ film.
A se ti to dogaja samo pri eni datoteki ali pri več različnih. Lahko, da je tisti, ki je wmv naredil uporabil kakšen hardwerski kodek, ki ga ti ne moreš imeti.
Milan
Verzija mojega Media Playerja je 6.4.07.1028 (se pravi šestica). Odkar sem na računalnik inštalirala Autoroute 2002, na Microsoftovih straneh ne morem več preveriti, kaj bi lahko posodobila oziroma mi ne prepozna, kaj že imam inštalirano.
Milan, do sedaj sem prejela dva wmv file-a in z obema imam iste probleme.
Ja nadgradnjo v devetko smo ti nekako priporočili in vidim, da si med tem uspela problem rešiti. Če je devetka prepožrešna in deluje prepočasi si probaj dobiti osmico ali sedmico, na katero lahko inštaliraš tudi Windows Media 9 Series kodeke.
Kar se tiče posodabljanja pa je problem v tem, da je M$ zaradi napadov na njihov strežnik windowsupdate.com le tega ukinil.
Popravke lahko dobiš še vedno tule
OK, bom prepisla celo opozorilno okno, čeprav ga itak poznate:
MICROSOFTOVO OPOZORILO O POMEMBNIH POSODOBITVAH
Za vaš računalnik so na voljo nove pomembne posodobitve. Microsoft zelo priporoča, da jih namestite zdaj.
Če želite prebrati o teh posodobitvah in jih namestiti, kliknite “poglej pommebne posodobitve”. Mesto Windows Update vas bo vodilo skozi postopek namestitve.
Če želite odložiti namestitev za 24 ur, kliknite “Obvesti me pozneje”. To sporočilo bo prikazano jutri,, ko boste vzpostavili povezavo z internetom. Odlaganje namestitve pomembnih posodobitev ni priporočljivo.
Forum je zaprt za komentiranje.