Najdi forum

WMF posoda

Pravijo, da je ta posoda, ki je zdaj v Šparu na točke takorekoč neuničljiva. A to drži?

Jaz jo imam že 6 let, kupljeno v redni prodaji, pa je kot nova in je ne zamenjam…………še dokupila sem kar nekaj posod k osnovnemu komletu 5 posod…………

Enako kot kroki!

Čez vikend sva si s fantom ogledala komplet posod, ki je v katalogu od Merkurja.

In kot sva ugotovila, gre za enake posode, ki jih imajo v redni prodaji, le da bi tam odštela okrog 30 tisoč SIT, tu pa sva dala 15 tisoč. Dokupila sva zaenkrat eno pokrovko, čaka pa naju še malce višja in večja ponev za dokupit.

Za nekaj let bo v redu, glede na to, da imam sedaj varianto posode iz Neckerama, Quelle in jo uporabljam že ene 5 let.

Posoda je Stove guss, italijanskega porekla, najdeš jih tudi na netu.

Lp, Petra

Bacek, taka posoda ni samo za nekaj let, ker je praktično neuničljiva. Sama imam sicer AMC že čez 20 let, pa je taka kot nova. Glede na znamko in težo posode sklepam, da je WMF podobna.

Večkrat gledam v trgovinah, kjer imajo cel komplet posode za 5 tisoč SIT, pač od nje ne moreš pričakovat, da bo za dolga leta, čeprav se nekatere z njo tudi pohvalijo.

Vse lepo in prav, ampak mene resno motijo kovinski ročaji. Kaj mi pomaga neuničljiva posoda, če je pa ne morem normalno prijeti? Kakšne so vaše izkušnje?

Lep dan vsem!

Dejansko se ročaji sregrevajo. In tudi pokrovka. Mama je nekaj teh posod nabavila za v prikolico in sem zadnjič opazila, da bo nujno potrebno nabaviti tiste prijemalke iz blaga.

Nikakor se ne morem znebiti občutka, da takšne posode že dolgo ni več moč kupiti v trgovini. Kar sem jaz videla WMF-ja – so vsi imeli drugačne ročaje. Lahko se seveda motim, a vseeno se mi vse skupaj zdi “sumljivo”. Saj poznamo zgodbe o tem, kako proizvajalci delajo svoje produkte za “trge”. Zahodne in malo bolj vzhodne.

Sicer pa je posoda v redu – kolikor sem uspela nos tičati v lonec se je vse prav fino skuhalo in pomila se je tudi odlično. Samo te nesrečne roče…

----------------------------------------------- http://sonce-rumeno.moj-album.com/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close