Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Wish You Were Here in Poet – kje sta?

Wish You Were Here in Poet – kje sta?

Na MON-u pogrešam ta dva umetnika, ki sta nas znala nasmejati, pa še spodobilo bi se, da nekaj lepega napišeta za valentinovo. :)) Saj ne, da bi verjela v ta “praznik”, ampak zadnje case je tu go prav moreče vzdušje.

WYWH se je že pred dvema mesecema poslovil z Mon-a.
Za Poeta pa ne vem.

Prvi se je znal že ubit. Drugi pa še premišljuje o smrti.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ne bi rekla.

haha…. onadva sta bla prava patrona ja 😀 depresivci ftw…. pravi pesniki in poeti 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Hmm…in kje je tečni Nemči??

haha…. onadva sta bla prava patrona ja 😀 depresivci ftw…. pravi pesniki in poeti :P[/quote]

Ja, neverjetno, ampak ženskam sta se (praviloma) dopadla. Kolikor se spomnim, so pohvale deževale. :))

haha…. onadva sta bla prava patrona ja 😀 depresivci ftw…. pravi pesniki in poeti :P[/quote]

Ja, neverjetno, ampak ženskam sta se (praviloma) dopadla. Kolikor se spomnim, so pohvale deževale. :))[/quote]

Ja saj….. doma pa na roke…. že ničkolikokrat videno in slišano…. mam podobnega znanca…. ženskam se ful dopade nejgova pesniška žilica tipa poet ampak je pa še junfrček pri 26tih 🙂

moram rečt… tiste pohvale so mu bile orgazmične 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ja, neverjetno, ampak ženskam sta se (praviloma) dopadla. Kolikor se spomnim, so pohvale deževale. :))[/quote]

Ja saj….. doma pa na roke…. že ničkolikokrat videno in slišano…. mam podobnega znanca…. ženskam se ful dopade nejgova pesniška žilica tipa poet ampak je pa še junfrček pri 26tih 🙂

moram rečt… tiste pohvale so mu bile orgazmične :)[/quote]

Zavist, zavist, zavist…..zelena zavist. :))))

moram rečt… tiste pohvale so mu bile orgazmične :)[/quote]

Zavist, zavist, zavist…..zelena zavist. :))))[/quote]

maš prav…. vse ženske v moji postli(ali kje drugje) bi zamenjal za njegovo pesniško žilico…. NOT 😀

Ćista zavist lolz….

kere sklepe postavljaš iz moje replike 🙂 bravo res 😀

WISH je še nedavno napisal novo pesem.
Poet trenutno piše svojo življenjsko zgodbo.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Samo nekaj me zanima: tega znanca si se domislil ali si si ga izmislil?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Samo nekaj me zanima: tega znanca si se domislil ali si si ga izmislil?[/quote]

V tvoji tazadnji sem ga našel …..

Ne bi rekla.[/quote]
Sadni je na to že velikokrat pomislil na tem forumu in pač sklepa, da so vsi odšli v podobnih mukah. Mogoče pa so res. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne bi rekla.[/quote]
Sadni je na to že velikokrat pomislil na tem forumu in pač sklepa, da so vsi odšli v podobnih mukah. Mogoče pa so res. :))[/quote]

Mene bolj skrbi duševno zdravje Sadnega, namreč njegovo obnašanje nič ne kaže, da mu gre kaj na bolje.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne sekiraj se zame “matjažko”, ti raje začni seksat, dokler ti še stoji.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Pri meni so čvrste mišice brez fitnesa, no vsaj tista glavna. Tiste glavne tudi s fitnesom ne boš učvrstil. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Samo nekaj me zanima: tega znanca si se domislil ali si si ga izmislil?[/quote]

V tvoji tazadnji sem ga našel …..[/quote]
Ja, škoda, da se ne spomnim kakšne njegove pesmice, da bi razumela, kako je tja prišel…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kaj pa, če bi ti poskusila kaj dodati k temu, da bi nekoliko pokrpala domnevno moreče vzdušje? 🙂

Bom jst.

Hojladri, hojladra,
to je kmečka pesmica.

Ampak res bi bil morda čas, da Nm-3w pride vsaj začasno nazaj. Kajti odkar ga ni imamo pa sadno pokoro tukaj

Nm-3w če slučajno bereš en kup dela te čaka 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

A u službi?

Kaj pa, če bi ti poskusila kaj dodati k temu, da bi nekoliko pokrpala domnevno moreče vzdušje? :)[/quote]Saj to vsak poizkuša na svoj način, se mi zdi, potem pa izpade, da drugemu še bolj zaj*e dan…

Kaj pa, če bi ti poskusila kaj dodati k temu, da bi nekoliko pokrpala domnevno moreče vzdušje? :)[/quote]Saj to vsak poizkuša na svoj način, se mi zdi, potem pa izpade, da drugemu še bolj zaj*e dan…[/quote]

Kaj pa vem…morda nekateri načrtno zamorijo sceno :/

Jebi ga, Sadni in Matkic spet ( kot vedno ) popolnoma sekata mimo in če si kdo pomaga z “ročnimi deli” , potem sta zelo verjetno onadva . Ziher sicer nisem, sta mi pa sumljiva, da je nekaj resnice na tem.

Skratka nisem se niti ubil, niti novih pesmi že nekaj časa nisem sproduciral … trenutno uživam v Olimpijskih igrah, sicer pa raje berem knjige kot MON.
Škoda, da je danes v biatlonu ravnokar rahlo zamočila Gregorinova, ampak da je zmagala Domračeva pa nimam sploh nič proti – odkar sem jo videl zadnjič na podelitvi medalj, moram reči, da se mi zelo dopade ….

Antilopa ima prav, da je vzdušje moreče … tu in tam malo pokukam med vas, ampak le redko in malo … tako imam več časa za druge stvari …
Kako naj rečem :” Vsaka muzika je lepa nekaj časa, potem pa …”
Tole se oglašam le v toliko, da Sadni in Matkic ne bi iskala mojega trupla na bregovih Save …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close