Wish You Were Here in Poet – kje sta?
haha…. onadva sta bla prava patrona ja 😀 depresivci ftw…. pravi pesniki in poeti :P[/quote]
Ja, neverjetno, ampak ženskam sta se (praviloma) dopadla. Kolikor se spomnim, so pohvale deževale. :))[/quote]
Ja saj….. doma pa na roke…. že ničkolikokrat videno in slišano…. mam podobnega znanca…. ženskam se ful dopade nejgova pesniška žilica tipa poet ampak je pa še junfrček pri 26tih 🙂
moram rečt… tiste pohvale so mu bile orgazmične 🙂
Ja, neverjetno, ampak ženskam sta se (praviloma) dopadla. Kolikor se spomnim, so pohvale deževale. :))[/quote]
Ja saj….. doma pa na roke…. že ničkolikokrat videno in slišano…. mam podobnega znanca…. ženskam se ful dopade nejgova pesniška žilica tipa poet ampak je pa še junfrček pri 26tih 🙂
moram rečt… tiste pohvale so mu bile orgazmične :)[/quote]
Zavist, zavist, zavist…..zelena zavist. :))))
moram rečt… tiste pohvale so mu bile orgazmične :)[/quote]
Zavist, zavist, zavist…..zelena zavist. :))))[/quote]
maš prav…. vse ženske v moji postli(ali kje drugje) bi zamenjal za njegovo pesniško žilico…. NOT 😀
Ćista zavist lolz….
kere sklepe postavljaš iz moje replike 🙂 bravo res 😀
Ne bi rekla.[/quote]
Sadni je na to že velikokrat pomislil na tem forumu in pač sklepa, da so vsi odšli v podobnih mukah. Mogoče pa so res. :))
Samo nekaj me zanima: tega znanca si se domislil ali si si ga izmislil?[/quote]
V tvoji tazadnji sem ga našel …..[/quote]
Ja, škoda, da se ne spomnim kakšne njegove pesmice, da bi razumela, kako je tja prišel…
Jebi ga, Sadni in Matkic spet ( kot vedno ) popolnoma sekata mimo in če si kdo pomaga z “ročnimi deli” , potem sta zelo verjetno onadva . Ziher sicer nisem, sta mi pa sumljiva, da je nekaj resnice na tem.
Skratka nisem se niti ubil, niti novih pesmi že nekaj časa nisem sproduciral … trenutno uživam v Olimpijskih igrah, sicer pa raje berem knjige kot MON.
Škoda, da je danes v biatlonu ravnokar rahlo zamočila Gregorinova, ampak da je zmagala Domračeva pa nimam sploh nič proti – odkar sem jo videl zadnjič na podelitvi medalj, moram reči, da se mi zelo dopade ….
Antilopa ima prav, da je vzdušje moreče … tu in tam malo pokukam med vas, ampak le redko in malo … tako imam več časa za druge stvari …
Kako naj rečem :” Vsaka muzika je lepa nekaj časa, potem pa …”
Tole se oglašam le v toliko, da Sadni in Matkic ne bi iskala mojega trupla na bregovih Save …
Forum je zaprt za komentiranje.