Najdi forum

wireless usb

Trenutno imam wireless napravo od Conceptronic-a. Po nesreči sem uničila/zlomila usb.
Zanima me, ali obstaja kak univerzalen ali moram prav komplet spet nabavit?

Kaj pa si to polomila – kabel, ali prav ključek.

če je prav ključek zlomljen – potem kupiš novega..
če ne pa naredi kakšno fotko – polomljene naprave pa prilepi semkaj..

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Ma prav ključek je šel.

Problem je pa v tem, ker sem klicala v eno trgovino in so rekli da samo ključek ne obstaja, da moram cel komplet.

Potem mi je pa en kolega rekel, da je nekje slišal, da obstaja baje tudi nek univerzalni, samo da ga je treba naštimat. Sem malo na blond v te hstvareh. 🙂

Digitalca pa ima trenutno sestra sposojenega, kvaliteta slike z gsm-a pa ni ničemur podobna.

Sem iskala, če bi bila kakšna oznaka na tem Conceptronic-u ma je ni nikjer. 🙁

pojdi na tale naslov:
http://www.conceptronic.net/site/desktopdefault.aspx?tabindex=1&tabid=220&cid=20&gid=2010

in poglej kaj imaš..potem pa lahko kaj rečemo na to temo..
ampak ponavadi ne moreš samo USB konektorja menjat! saj je to integralni del naprave..
lp

simpl…hvala za link. 🙂

Evo, tega imam…
http://www.conceptronic.net/site/desktopdefault.aspx?tabindex=1&tabid=222&cid=20&gid=2010&pid=C54APRA2plus

Ampak na koncu je pa tudi samo usb (Wireless 54Mbps 11g USB adapter) tako da bi pomojem šel prav…al se motim?

težko rečem, ker se to kar vidim na sliki in kar imaš ti ne poklapa..
očitno imaš ti namesto ene LAN RJ45 povezave z PC USB konektor če prav razmišljam..
ali pa imaš wireless USB stick v PC in si brezžično povezana z routerjem Conceptronic..ta varianta mi je bolj verjetna..

če je tako, potem lahko kupiš USB wireless adapter od kateregakoli proizvajalca saj so narejene po istem standardu!! in bi moralo delovat

če pa imaš prvo varianto, pa ne vem, minimalno bi bilo potrebno spajkanja konektorjev USB vtiča na notranjo ploščo tega Routerja..
kdo ti to napravi pa ne vem..

Tadrugo varianto imam…

Full full hvala za odgovor!!! 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close