Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija WinRar – Corrupted file

WinRar – Corrupted file

Imam rarfile, kjer naj bi bila 1 sezona neke Tv serije.
Zadevo winrar odpre kjer imam 2 VOB fila, 2 IFO in 2 BUP fila. Ko hočem razpakirati VOB file nekje na 72% zahteva naslednji file (part2 arhiva rar), katerega pa nimam….., ostane nič dugega kot cancel…….na koncu pa še da sporočilo da je file pokvarjen (corrupted)…..Popravljannje arhiva z winrar repair funkcijo odpade, ker ne popravi nič……..javi napako da je file corrupted….
Zanima me, a se to zadevo da nekako zrihtat da bi delalo……

Seveda se da.
Poišči še drugi del arhivske datoteke.

duhovito…….
brez drugega dela ?

Zadeva je potegnjena dol z neta in je zelo malo virov…….se mi niti pod razno ne da spet čakat en mesec da se nabere tistih 720Mb, plus to da sem ostale sezone že videl…….manjka mi samo prva…….

nič duhovito, tako pač je…
Poglej respect, če maš pol litra pira v flaši in ga zliješ v 2 kozarca, recimo v prvega 3 deci v drugega 2 deci. Če ti kelnarca po pomoti odnese kozarec z 2 dei, potem ni varjante, da samo iz 3 deci kozarca dobiš nazaj pol litra pira.
Šele ko dobiš tudi drugi kozarc imaš zopet kompletnih pol litrčka.

In dosti podobno je tudi z rar datotekami. Če je rar datoteka razdeljena na več kosov, potem ni druge varjante da jo sestaviš, kot ta da imaš vse koščke. Razlika je edino ta, da pri piru lahko vsaj tiste 3 deci rukneš.

Al pa da bo lažje: ti bi se vozil z biciklom brez geštela.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

in ker kreten je to potem zripal……..

part2 piše da je sezona 2, part3 piše da je sezona 3…..in tako naprej do sedme sezone……torej lahko gledaš prvo sezono samo tako da zlowdaš vseh sedem sezon ……..

tist k je mel dost cajta pa že od rojstva ma T3 povezavo

Poglej respect, nič kaj dost ne poveš, samo bolj nekaj *****, tko da nit ne vemo a so fajli po epizodah, al je cela sezona v enem fajlu, a je res en del datoteke le ena sezona ipd.

Ponavadi če je v multipart raru več datotek, potem lahko ponucaš tisto, do kjer imaš rar datoteke. Rar sicer potem ko ugotovi, da nima nadaljevanja, zajambra in ko potrdiš ti zbriše vse skupaj. Pred tem pa so v mapi kamor unraraš datoteke še notri. Tako da med postopkom odpri to mapo in si datoteke probaj skopirat še preden pride do tega, da rar zahteva drugi del.

Če to ne bo šlo, potem ni druge, kot da najdeš kretena ki je to zraral in mu ******* vse po spisku.

lej, tkole je…..
maš file xxxxxxxxxxxxx_part1(season1).rar. ko odpres arhiv z win rarom imaš 6 datotek: video_1 s končnicami VOB;BUF,IFO in video.vob, buf in ifo (skupaj torej 6 datotek).
dvoklik na največji file (video_1.vob) in zadeva se na 72%ustav in zahteva filexxxxxxxxxxxxxxx_part2(season2).rar…….

Očitno je nekdo zripal celotno serijo v en file in ga razbil v Cd velikost……
Bedak…..eh…….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close