Najdi forum

Kupili smo nov računalnik, naložili Windows 7. Naj bi bilo vse hitreje in bolje…Saj je in tudi nad Windows 7 smo kar navdušeni. Še vedno pa ne razumem, zakaj se mi npr. ena internetna stran odpre v sekundi, druga pa traja in traja in traja…sploh če so v špilu kakšne slike. ali pa se internetna stran odpre hitro, potem pa se prijavim in tisto traja…

Druga stvar je, da imam na C: vse programe, D: je razpoložljiv disk za moje dokumente. Je še prazen! A ko pogledam zasedenost prostora, imam 95% zasedenega, 5% prostega???!!!!

Ne razumem! Kako se to “pošlihta”??

NIMAM W7 tako da moj komentar ne bo “čisto pravi” ampak..
načeloma hitrost PC nima veze z hitrostjo prenosa in dostopa do posamezne IE strani, tu gre predvsem za prepustnost linij in pa trenutno obremenjenost..

seveda je treba tu še dodati, da npr. razni antivirus in antimalware programi instalirani na PC, dodatno “zakasnijo” nalaganje strani, če sproti preverjajo viruse itd..

glede zasedenosti diska, pa je moje mnenje, da je na D narejena “nevidna” za uporabnika, “slika” instalacije WIN7. Verjetno so že vgradili boljši Backup sistem kar v WIN7!! to bi lahko naneslo cca do10GB prostora če je vaš disk velikosti 250 je to ravno 4-5%..

lahko pa (vsaj tako se da v XP) v explorerju pod “folder options” obkljukate, vidnost “nevidnih” datotek, morda boste potem “našli” kar vas moti..

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close