windowsi ang v slo??
windowsi so še najmanjši problem…
zakomplicira se pri tipkovnici, ki jo lahko sicer zamenjaš (odvisno od firme notebooka, recimo cca 50€), ostale opcije pa niso trajne (nelepke se sčasoma natrgajo ali zbledijo), razen eventuelni potisk (cena???)
na vse windowse pa se da naložiti “Language Pack”, v Windows 7 je celo del nadgradenj (neobveznih updaitov)
potem moraš samo še nastaviti regijo, čas in v sistemu tipkovnico… 10 minut dela (brez tipkovnice).
USA uporabljajo drugačno napetost, najlažje težavo rešiš z nakupom novega (EU) napajalnika…cena je spet odvisna od firme…
LP, K.
kawa je pisal pravljice:
na vse windowse pa se da naložiti “Language Pack”, v Windows 7 je celo del nadgradenj (neobveznih updaitov)
—
a bejž no bejž.
če imaš windows 7 pro ang – daj mi link, da instaliram slo pack
ali pa če imam starter ali home različico – kako instaliram slo jezik.
to te je nekdo nat******il z lažnimi informacijami
Ne vem kako je pri Kawi in R2D2 samo pri meni je poleg računalnika prišel inštalacijski DVD z Windowsi 7 Proffesional, ki je vseboval vse jezikovne različice. Ob inštalaciji si izbereš željen jezik, če ga želiš zamenjati, moraš reinštalirati sistem
Malo bolj inteligentni sistem menjave jezika, t.i. Windows Language pack, kjer je možno jezik menjati poljubno preko menijev, brez reinštalacije, je za Windowse 7 na voljo le za Ultimate in Enterprise različici – vsaj kolikor vem jaz, ki se z Windows ukvarjam bolj ljubiteljsko.
Forum je zaprt za komentiranje.