Windows XP update
Zdravo !!
Imam naložene windows xp proffesional – slovenske. Imam nastavljen tudi auto update. No in tale autoupdate mi dela sive lase :-))
Namreč že predvčerajšnjim se mi je pokazala v trayu ( poleg ure) ikonca za auto update, ko sem bil na internetu. No po dveh urah brskanja ( in downloadanja xp updata) sem imel vsega poln kufer in sem se disconectal z neta. No včeraj nisem bil nevem koliko na netu, danes sem se pa odločil , da naj ta update potegne dol do kraja. Ampak tole zdajle že vleče dol skoraj 4 ure , pa še ni konec. Še več … približno zadnjo uro in četrt vseskozi stoji na 52% downloading update. Res je , da imam samo ISDN povezavo ( 64kb/s) ampak vseeno, zaboga kako velik update file pa je to , potem??? Naj povem, da tista 2 televizorčka nonstop svetita , torej modem dela ( downloada ). No seveda sem šel na microsoftovo stran pogledat kaj se bo to dol potegnilo. Tam piše … the latest update- Servis pack 2.
Zdaj me pa zanima, a naj še pustim kako uro ali dve , da se to dol potegne, če se sploh bo, ali naj vse skupaj zaprem. Nikjer ne piše , kako velik je ta servis pack 2 , ali pa jaz ne znam poiskati.
Na pomoč ( pa nisem gasilec :-)))
Bogdan
en hec se mi dogaja…..
imam Sygate FW, XP PRO SP2, ker Win Firewallu ne zaupam, ga mam izključenega…..zdej pa je problem, ker mi ob vsakem zagonu, javlja, da sem nezaščiten…..pol pa vsakič ročno nastavljat, naj ne spremlja tega….
do naslednjega vklopa….moteče, ampak,gre…..
problem je moja ženkica, ki v ANGL ni preveč dobra, v PC jeziku pa še manj….
A se da kako ZA STALNO izključit, da bi Security vsakič preverjal, ali imam vključen WinFW, oz.da bi si zapomnil moj izbor?
LP & THX
Ne tudi SKB NET NE deluje kartica.
In je najbolje deinstalirati SP2, če želiš imeti urejeno bančništvo.
Deluje edinolele digitalni certifikat – seveda .
SKratka periferija za bančništvo NE deluje za SP2.
Lep deževen dan še naprej 😉
Forum je zaprt za komentiranje.