Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Windows XP – sprememba jezika menijev

Windows XP – sprememba jezika menijev

Pozdravljeni,

mogoče mi zna kdo svetovati, kako zamenjati jezik menijev in vsega v Win XP. Pri tem ne mislim menjavo jezika tipkovnice, ampak jezik celotnih winsov.
V mojem konkretnem primeru bi želel prednaložene win XP home edition (angleške oziroma italijanske) zamenjati za španske oziroma portugalske. Seveda si pri tej “menjavi” ne želim povzročiti kakšne dodatne “škode” v obliki stroškov za servis, ker bi si želel v enem poceni Netbook-u zamenjati uporabniški jezik pa me zanima kako?
Menda naj bi šlo z “doinštalacijo” preko Microsoftove strani? Mogoče kdo kaj ve o tem?
Kako pa je s ponovno inštalacijo winsov preko starih? Imam sicer možnost dobiti instalacijski CD v španščini, vendar se mi to zdi neumno, ker bi tako šel z uradno naloženih winsov na “domačo” kopijo.

Vsak nasvet dobrodošel predno grem v to “predelavo”.

Namestiš le “language pack”. Če ti “genuine” ne bo delal težav, je morda rešitev kar Microsoftova stran : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=8f33bbec-8fc8-4271-817c-62880f29c970&DisplayLang=en&displaylang=en

Drugače bi pa sprejelo tudi cd od prjatla… je na posebnem cdju, ne na inštalacijskem xp.

------------------------------------------------------------------------------------------- Na svetu so tri ( 3 ) vrste ljudi. Tisti, ki znajo šteti in tisti, ki ne znajo šteti

Imam nalogo narediti predstavitev programa, tako moram tudi slikati posamezne faze v programu, najrajši bi dobil sliko celega ekrana.
KAko naj naredim?
…tipka print screen ne reagira hvala za odgovor

Za celo okno pritisni tipko Print screen
odpreš urejevalnik teksta (npr.) in izbereš opcijo: Prilepi

Za del okna pritisni tipki Alt in Print screen

odpreš urejevalnik teksta (npr.) in izbereš opcijo: Prilepi

Sicer pa uporabiš kakšne za te namene napisane programe – poišči
na google npr. capture screen in podobno.

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Še nekaj Hrček. Vedeti moraš, da rabiš za Home verzijo drugačen cd s slo packom kot za XP Professional.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close