Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija windows vista sp1 —> sp2

windows vista sp1 —> sp2

brala sem da se 12.julija konča podpora za window visto sp1. torej ne bo več posodobitev in je treba namestiti sp2. brala sem pa tudi da pri tem lahko pride do problemov z zvokom ali drugimi programi. ker pa pri vsem skupaj nisem najbolj vešča me zanima če je kdo že namestil windows visto sp2 in ali je imel kakšne probleme?
sp2 imam že preneseno preko posodobitev, moram jo le še namestiti. je mogoče zato kakšna razlika in težav ne bo? se kdo kaj bolje spozna na to?
prebrala sem tudi da (zdaj ne vem ali prenos ali namestitev) traja eno uro??? kot sem že rekla pa jo jaz že imam preneseno le še namestiti jo moram. lahko pride do kakšnih problemov pri sami namestitvi oziroma po namestitvi???

Mene tudi zanima par stvari z namestitvijo viste sp2

– ali je kakšna razlika pri namestitvi sp2, če imaš pred tem sp1 ali pa, če nimaš nobenega servis packa?

– ali se mi bojo po namestitvi sp2 zbrisale slike in komadi…… ????

– nekje sem brala, da se po namestitvi lahko prikaže poziv za aktiviranje sistema. A v tem primeru samo vpišem ID ključ al kako? In, če sistem ni aktiviran kako pridem do ključa, se mi bodo odprli windowsi, da bom imela dostop do ključa?

plis, plis, plis help! Hvala!

– ali je kakšna razlika pri namestitvi sp2, če imaš pred tem sp1 ali pa, če nimaš nobenega servis packa?

— NI nobene razlike – sp2 instaliraš na računalo in je vseeno ali imaš sp1, ali pa ničesar

– ali se mi bojo po namestitvi sp2 zbrisale slike in komadi…… ????

— ne ničesar se ne bo zbrisalo

– nekje sem brala, da se po namestitvi lahko prikaže poziv za aktiviranje sistema. A v tem primeru samo vpišem ID ključ al kako? In, če sistem ni aktiviran kako pridem do ključa, se mi bodo odprli windowsi, da bom imela dostop do ključa?

— to je pa res – če imaš legalne windows-e, potem bo vse ok, če imaš pa
ukradene windows-e ti bodo pa to javili

Hvala, me pa še nekaj zanima. Kot vidim 12. julija poteče podpora za visto sp1, ali to pomeni, da po 12. juliju ne bo mogoče namestiti viste sp2? Ker sem namreč brala, da preložitvena instalacija ni priporočljiva, pa me zanima kaj to pomeni? Je pa res da to ni bilo za visto?

oh – pa ne no komplicirat ženske.
ti si lahko namestiš tisti bedni sp2 kadar češ.
ali imaš kakšne posebne programe, da ti ne bi kaj delalo.
in česa se le bojiš, da boš izgubila vse podatke, ali kaj za vraga.
najbolj sovražim ljudi, kateri napišejo besedo, ali celo dve in potem naj
cel svet voha kaj bi kdo rad.

povej česa te je strah, oz. česa se bojiš pri tej visti nesrečni ???????

Da ne bi česa zbrisalo ali, da se ne bi več zagnal komp ali, da ne bi več delal instant net – vse to piše v navodilih Microsoft, da je možno, da se zgodi. Pa da traja namestitev uro ali več, potem pa na drugih forumih berem, da se je nekomu namestilo v 10min, nekomu v pol ure… nikjer pa govora o 1 uri in več. Tko da ne vem a sploh verjet microsoftu ali ne? Jaz pa ne morem zraven kompa sedet 1 uro. Po 15 min pa se avtomatično izklopi disk…

jst mam prov tko visto (sp 1)
pa mam 2 vprašanji

12.JULIJA nej bi prenehala podpora (torej posodobitve) jst pa še kr naprej dobivam nekatere posodobitve? nism ŠE nadgradila na sp 2

kakšne so prednosti nadgradnje na sp 2?
in kakšne slabosti če ne nadgradiš?

hvala!

Pa nadgradite že to in ne komplicirajte. Prednosti so zakrpane varnostne luknje itd. Slabosti ni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close