Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija windows movie maker_POMOČ!!!

windows movie maker_POMOČ!!!

V filmček, ki ga delam v movie makerju bi rada uvozila tudi kakšen video a lahko samo nekatere ne vseh. Kaj naj naredim? Ali moram kaj spremeniti??

Verjetno je video takega foramta, ki ga windows movie maker ne podpira. Poglej najprej, če je to razlog.

tudi jaz sem morala najprej preko nekega drugega programa spremeniti format, da ga je MM bral- pol je pa šlo

aja?? preko katerega programa pa? ase ga da sneti z neta?
prosim za pomoč. hvala lepa

poglej končnico filma, ki ti ga noče odpret, potem pa še poglej kakšno končnico imajo filmi, ki ti jih odpre. Potem pa sam v googla vpiši npr.
wma to avi pa ti bo našlo še pa još! :))))

hm pri lastnostih ne najdem končnice, filmček pa se mi odpre u winampu, tud ikona je od winampa

daj filmček uvozit kar v windows movie maker, potem pa pojdi s puščico čez nejga, ne klikat. Moglo bi se ti pojavit eno okence z imenov filma in njegovo končnico. Če ne pa daj z explorerjem oz. Raziči pogledat v direktorij, kjer imaš filmček, izmeri prikaz podrobnosti, tam bi pa zagotovo moralo napisat končnico.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close