Windows messenger
Lep pozdrav!
Zanima me, če se da in kako se izbriše samo račun (up. ime) iz windows messengerja (ne iz MSN-ja, ampak iz messengerja, ki je že v windowsih)?
Nekaj sem sprobal in sem vpisal svoje up. ime in geslo in zdaj vsakokrat, ko se windows messenger vklopi, me avtomatsko želi vpisati in me tudi. Namreč nisem na domačem računalniku, sem na javnem in ne želim, da se kdo vpisuje na moj račun. Ker MSN ima opcijo “pozabi me”, tale messenger pa nima. Je kaka varianta to naredit? Gesla pa tut ne mislim zdaj zaradi tega menjat.
Hvala
Kaj ni MSN kratica za messenger? Zdaj sploh ne vem, kateri messenger imaš v mislih. Saj ravno ta, ki je v Windowsih ima funkcijo “pozabi me” in zapolni si me.
Lep pozdrav!
Marko: MSN messenger ni enak windows messengerju. Msn messenger je boljši in novejši in ga moraš lastnoročno inštalirati. Windows messenger pa imajo (če ne določiš drugače) windowsi že inštalirane. Če greš na primer na start/programs imaš potem enega windows messenger in drugega (če je inštaliran) windows live messenger ali msn messenger. Če ne verjameš v razlike pa probaj odpreti pa boš videl, da je bistvena razlika 🙂
Grudica: Ne, to ni to. To vem, ampak to ni to. Če resetiraš, ugasneš ali karkoli, se v windows messengerju vseeno hoče sam vpisati. Če na primer jaz čisto grem iz windows messengerja in ga potem samo kliknem, da se mi odpre, se mi vedno vpiše pod mojim up. imenom in z mojim geslom. Fajn bi blo, da se vsaj geslo ne bi shranilo.
Ziher je kakšna varianta, brez da bi bilo potrebno brisati messengerja. Ker je javni računalnik, ne morem kar tak brisati dol.
Hvala.
Forum je zaprt za komentiranje.