Najdi forum

Windows messenger

Lep pozdrav!

Zanima me, če se da in kako se izbriše samo račun (up. ime) iz windows messengerja (ne iz MSN-ja, ampak iz messengerja, ki je že v windowsih)?

Nekaj sem sprobal in sem vpisal svoje up. ime in geslo in zdaj vsakokrat, ko se windows messenger vklopi, me avtomatsko želi vpisati in me tudi. Namreč nisem na domačem računalniku, sem na javnem in ne želim, da se kdo vpisuje na moj račun. Ker MSN ima opcijo “pozabi me”, tale messenger pa nima. Je kaka varianta to naredit? Gesla pa tut ne mislim zdaj zaradi tega menjat.

Hvala

Najbolje narediš, da ga odištaliraš pa bo mir…
Greš v nadzorno ploščo, dodaj-odstrani programe, dodaj odstrani komponente programa windows in pri windows messenger odstraniš kljukico…

Pozdravljen Snezko!

Ja seveda…kot sem napisal, sem na javnem računalniku in nimam pravic brisanja nobenih programov, tako da to takoj odpade 🙂 itak pa ne moreš na tujem računalniku kar tako brisati…

Vsekakor hvala za pomoč, ampak…žal to ne reši mojih problemov 🙂 bom pač očitno moral kodo spremenit, ni druge 🙂

Lp

Kaj pa desni klik na ikonco spodaj pri uri in Sign out, tud to ne pomaga?

Pozdrav!

Nič ne pomaga, ker potem, če/ko se navo zažene Windows messenger, spet mene vpiše avtomatično. Nič, bom pa geslo spremenil, potem pa me ne bo več vpisovalo 🙂

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close