Najdi forum

Windows media player

Prosim za pomoč. Želela sem si pogledati en DVD, ki se avtomatsko zažene preko Windows media playerja, pa mi ne kaže slike, samo neki vzorci plešejo po ekranu. Glas je slišati, slike pa ni. Kako lahko to rešim? Najlepša hvala.

Nimaš naloženih kodekov. Z neta si potegni kodeke ali pa en drug DVD player.

1. noben DVD se ne zažene avtomatsko…
2. najbrž imaš prešvoh grafično kartico..
3. fukn DVD že enkrat u kanto pa začni uporabljat multimedijo…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

S prvo in drugo točko se ne morem strinjati.
Namreč v winsih je možno nastaviti “autorun”, ki omogoča avtomatsko odprtje določenega programa ob določeni vrsti datotek na DVD-jih.
Prav tako, če greš na samo datoteko in pod lastnosti, lahko izbereš program, ki se odpre ob datoteki.

Preslaba grafična kartica bi povzročila zatikanje predvajanja.

S prvo in drugo točko se ne morem strinjati.
Namreč v winsih je možno nastaviti “autorun”, ki omogoča avtomatsko odprtje določenega programa ob določeni vrsti datotek na DVD-jih.
Prav tako, če greš na samo datoteko in pod lastnosti, lahko izbereš program, ki se odpre ob datoteki.

Preslaba grafična kartica bi povzročila zatikanje predvajanja.[/quote]

Ok, pod 1. nisem vedel, ker se ne spomnim kdaj sem nazadnje videl DVD….
Da lahko izbereš default player, je jasno…ž
In ja, pri preslabi grafični šteka le video, audio dela normalno…tipičen problem pri gledanju 1080p filmov na preslabem compu…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Ok, že vlečem VLC, upam, da bo ta v redu. Hvala še enkrat.

bs player je najbolj simpl za rokovat…

bs player je najbolj simpl za rokovat…[/quote]
Pa saj se ne bi z njim rokovala, sam DVD bi pogledala;)

Tudi ta predvaja DVD filme. Saj sem pravkar preveril.

VLC Player imam za predvajanje mp4 datotek. KM Player za divx…Za DVD filme pa Power DVD…Zaradi same kvalitete predvajanja.

izrazoslovno in tehnično se ne morem strinjati s tretjo trditvijo.

Glede kulture izražanja pač vsak po svojih zmožnostih; glede uporabnosti DVDjev pa smo tukaj že obdelali, da “multimedija” ni edina rešitev za vse potrebe (mimogrede, DVD predvajalnik spada med kmetijske stroje ali med multimedijo?).

izrazoslovno in tehnično se ne morem strinjati s tretjo trditvijo.

Glede kulture izražanja pač vsak po svojih zmožnostih; glede uporabnosti DVDjev pa smo tukaj že obdelali, da “multimedija” ni edina rešitev za vse potrebe (mimogrede, DVD predvajalnik spada med kmetijske stroje ali med multimedijo?).[/quote]

Beseda multimedija se je začela uporabljat ob uvedbi univerzalnih HD playerjev…DVD player je pa totalno predpotopna naprava…ja, traktor…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close