Najdi forum

Windows Media Player

Pri ponovni inštalaciji XP, pc zahteva ponovno inšt. WMA lahko tudi preko neta. Potegnu sem WMA za XP in še vedno nič. Tudi preko nadzorne plošče in cd-roma se ga neda naložit. Piše, da ima WMA vellikost 0 MB. Kaj se lahko naredi?

Verjetno inštalacija WIN xp ni bila izvedena popolno. Kako si inštaliral WIN xp? Si prej formatiral disk ali si inštaliral WIN čez stare WIN? Probaj WMAP izbrisati in ponovno inštalirati v Add/Remove Windows Components (če še nisi probal). Če ne gre, potem bi bilo najbolje da še enkrat inštaliraš WIN xp, prej pa formatiraš disk. Probaj si tukaj download-at celo WMAP in probaj če bo šlo:

Lp, Max

Win sem instaliral čez stare. V Add/Remove mi pokaže za WMP 0MB. Tudi link za download mi ne pomaga. Če bo potrebno formatirat disk ali mi lahko poveš kako naj naložim Win.. LP

Verjetno je res v tem problem, da je bila narejena inštalacija čez stare WIN. Predno boš formatirala disk, seveda shrani vse potrebne datoteke na CD, da jih boš potem lahko spet namestila na disk.

Disk lahko formatiraš kar s pomočjo CD-ja WIN XP:

Najprej ob zagonu računalnika pritisni tipko Del, da boš vstopila v BIOS, kjer boš preverila, da je CD-ROM označen kot prva enota s katere bo računalnik poskušal naložiti sistem (first boot device mora pisati zraven CD-ROM-a). Shrani te nastavitve in resetiraj računalnik. Ko se bo računalnik resetital, daj v CD enoto WIN XP CD in počakaj da začne brati s CD-ja in ob opozorilnem tekstu na zaslonu pritisni katerokoli tipko da se zagon izvede iz CD-ja. Potem boš morala malo počakati da se iz CD-ja naložijo vse potrebne datoteke za inštalacijo in nato boš prišla v meni, kjer te bo vprašalo, kam hočeš inštalirati WIN. Tukaj izberi opcijo da boš inštalirala na disk C:, ampak izberi tam, kjer piše da ti pred inštalacijo še formatira disk. Naprej ne bi smelo biti kaj narobe. Ko ti bo med inštalacijo avtomatično resetiralo računalnik, pri drugem resetu vzemi CD iz enote, ker ga ne boš več potrebovala.

Če bo šlo kaj narobe piši!

Lp, Max

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close