Windows Media Player
Pred kratkim so mi na novo instalirali windowse (ME) in uporabljam Internet explorer 6 pri katerem je možna krajša pot do uporabe Media Playerja.
Ko sem na spletni strani z voščilnicami iskala primerno glasbo katero bi vstavila skupaj z voščilnico se mi je namesto krajse poti kjer naj bi se na levi strani monitorja odprl Media Player, odprl Windows Media Player 9, ki ga imam tudi inštaliranega. Spomnim se, da ko me je računalnik čisto na začetku ko sem hotela iskati glasbo pri voščilnicah vprašal, če želim uporabljati krajšo pot do Media Playerja, da sem pomotoma kliknila “NE”. Ker se hotela napako odpraviti sem mislila in potem tudi to poskusila, da je problem v Internet Explorerju 6, zato sem ga zbrisala iz programa in ponovno na novo instalirala, vendar to ni pomagalo mojemu problemu.
Prosim, ce mi lahko kdo pomaga kaj naj storim, da se mi bo npr. pri voščilnicah spet odprla krajša pot do Media Playerja, ki je bolj enostaven in hitrejši pri takšnih zadevah.
Zgoraj v orodni vrstici v IE 6.0 imaš gumb , ki se imenuje “Večpredstavnost”. Klikni in na levi strani se ti bo odprlo okno od media playerja. V tem okencu na levi strani ti piše Možnosti predstavnosti in zraven je puščica navzdol. Klikni na to puščico , izberi Nastavitve in potem postavi kljukico pred ” Predvajaj spletno predstavnost v vrstici” !!! In to bi moralo biti to…… .
Posavec
Forum je zaprt za komentiranje.