Najdi forum

Windows Media Player 11

Pozdravljeni!

Torej…sem bolj ali manj laik kar se računalnikov tiče in mi tole, kar se sedaj dogaja z nami, nelicenčnimi lastniki Winov XP, ze prav pocasi razjeda zivce..sploh, ker se iz vsega niti ne znajdem. Zacelo se je s tistimi okenci ob zagonu…to sem z pomocjo tega foruma ze resila 🙂 No, tista okenca o nelicencnih windowsih se ne pojavljajo vec, ostaja pa problem, ki se je pojavil kmalu za tem, ko so se zacela obvescanja, da nimam licencnih windowsoV. Namrec, ko hocem pogledat kak filmcek z media playerjem, mi film hoce odpret z WMP 11, ki pa je seveda nimam! Ker pac je predpogoj za njih, da imam orig. win. In tu se stvar zakljuci, filmckov ne morem gledat. To sicer ni neka tragedija, ampak vseeno…ce kdo ve, kaj lahko naredim? ( razen placat Microsoftu, to enkrat pa itak bom morala…)

Hvala in lp!

Pojdi z miško na ikono filma “d. klik” “lastnosti” “odpiranje z” in tam izbereš drugi player, če ga nimaš, si pa dol potegni enega, recimo BS

Nisi edina, ki jim M$ najeda živčke. No, drugim seveda zaradi povsem drugih bolj pomembnih stvari.

Najlepša hvala za pomoč! Mi sploh ni prišla na pamet ta ideja…:)

nikar gledati filmov z Wmp apak jih glej z VLC playerjem je zastonj odtipkaj v google in ga daj za privzeti player lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close