Najdi forum

Imam XPje, probal pa bi sedmico, samo ne razberem če jo lahko recimo instaliram na drugo particijo (bi imel obe) http://www.microsoft.com/windows/windows-7/download.aspx

Installation: You can install the Windows 7 RC on a PC running Windows Vista without backing up the PC—but we encourage you to make a backup for safe keeping. If you’re running Windows XP or the Windows 7 Beta, you’ll need to backup your data, then do a clean installation of the RC, then reinstall your applications and restore your data. If you need to do a backup, please see How to back up your PC for more details and a suggestion for how to backup a PC running Windows 7 Beta or Windows Vista.

Komot, zakaj pa ne? Če le nimaš kakšen predpotopni čarunalnik, saj boš v tem primeru težje našel ustrezne driverje za nekatere komponente. Ob zagonu boš izbral, ali želiš v sedmico ali v XP-je. Zaporedje operacijskih sistemov v tem zagonskem meniju lahko kasneje po želji tudi spremeniš.

Testiram sedemko, nadzorna plata je sicer okrnjena, ne najdem pa variante da bi na namizje dal kližnjice za IE, moji dokumenti, moj kompjuter…

Jaz imam bližnjice na namizju.

Ko greš na “start”, se pomakni na “moj računalnik” in samo potegni ime “moj računalnik” na namizje.

Mi je vmes že uspelo, hvala vseeno.
Bom videl, kako bo to špilalo, za nedodelano verzijo za sedaj nimam večjih pripomb.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close