winamp/media player
Hejhej,
kako naj winampu ukažem, da naj prevaja pesmi na cdju (ali mapi) po vrstnem redu, ne pa najprej prvo, potem 50., pa 35., pa 10., pa 2.,… če kliknem na cd, kliknem play in winamp – tudi, če kliknem enquee in winamp, je enako. Čeprav kliknem na prvo pesem, potem izbira svoj vrstni red.
Tudi, če odprem cd ali mapo, pa označim vse in kliknem na prvo pesem, naredi po svoje.
Če označim vse in potem kliknem na prvo pesem, da naj jo predvaja z media playerjem, pa mi prenese le tisto pesem, na katero sem kliknila, torej eno, in ne npr. vseh nadaljnih 30.
1.) Kako naj torej poslušam pesmi po vrsti v winampu in
2.) kako naj presenm v media player vse pesmi, ne zgolj eno, da mi predvaja po vrstnem redu?
Thnx:-)
Če misliš Windows media player, odpreš player greš na zgornjo vrstico playerja klikneš ‘datoteka'(file) potem klikneš prvo vrstico ‘odpri(open) izbereš stran kjer imaš naloženo glasbo ko se ti odpre okno z glasbo označiš z miško prvo skladbo pol pritisneš tipko shift (na levi strani tipkovnice puščica navzgor) držiš tipko pa greš z miško na zadnjo skadbo katero hočeš predvajat in pritisneš odpri se ti naloži v player in ti začne predvajat in to vse ne samo ena.Lahko pa tud prej omenjeno na zgornji orodni vrstici playerja ‘datoteka'(file) na spustnem seznamu izbereš vrstico ‘dodaj v knjižnico'(add to library) in se mi zdi da ti avtomatsko sam poišče vse medijske datoteke in jih naloži v player. Jaz ti pišem za windows media player 11 je pa podobno tud za prejšne različice.Nekaj v tem stilu se probaj pomatrat pa bo šlo.
Forum je zaprt za komentiranje.