win2k zamrzne
ker nisem vzljubil xpjev, sem se vrnil k win2k. imam athlon xp 1600+ na 256mb 133mhz rama in qdi kinetiz 7 plosci. v win2k se mi dogaja, da mi vcasih kar od nikjer zmrznejo, ne glede na aplikacijo, ki imam zagnano. niti task managerja ne morem priklicat, le resetiram ga lahko. zraven tega mi vcasih pri zagonu napise nekaj v zvezi z napako v memory dumpu in moram tudi resetirat. tudi sp3 sem nalozil pa ni nic bolje. res pa je, da imam instaliranih veliko stvari, v ozadju mi vedno laufa sql 2000 server, iis, netscape.
kljub temu sumim, da se mi pac kaksna zadeva na plosci med sabo tepe, recimo da bi menjal ram, itak bi pocasi ze rabil 512 in sem menil, da bi kar v enem kosu novega nabavil ta starega pa nekje drugje poarbil. toda na servisu mi nocejo pomagat, ker sem racunalnik pac sam vedno nadgrajeval in to pac ni njihova stvar, ce mi ne dela vse ok itd. ima/je imel kdo podoben problem?
Če ti javi napako že med nalaganjem sistema je zelo verjetno da je kak problem z ramom, mrbit tudi z procesorjem ali plato.
Če imaš možnost sprobat kak drug ram, probaj najprej to in mislim, da bo problem rešen.
Samo ne zdaj zato letet v štacuno in kupit nov ram in potem če ne bo bolje obtožvat hmmma, da krivo vero uči 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.