Najdi forum

WIN 98 ali XP?

Kupiti nameravam zmogljivejši rač. (P4). Ne morem pa se odločiti glede operacijskega sistema. Kaj mi priporočate? Ali je res ‘greh’ na tak nov rač. naložit 98, ki sem ga že vajena? Kaj pa varianta 98 na eni particiji, XP na drugi in podatki na tretji? Disk bom najbrž vzela 80 GB velik.

Hja, čisto odvisno kakšne potrebe imaš, kdo bo vse delal z računalom in koliko ti je pomembna varnost podatkov pred nepovabljenimi očmi.

Včasih je za čisto navadnega uporabnika morda še res najbolje, da ima kar 98(SE sevada), vendar je ta sistem po drugi strani že povozil čas.

Verjetno je res najboljša varjanta 98 in XP, ampak to pomeni dvojno nalaganje softvera, nedostopnost podatkov na ntfs particijah iz 98,…

Boš pa lahko v miru in počasi prešaltavala iz 98 na xp.

Odloči se za XP. Slej kot prej ti tako ne preostane kaj drugega!
LP Janez

Cenovno zelo ugodna celo bolj kot 98 so vsekakro XP-ji. Kupi jih zraven računalnika v kolikor nameravaš kupiti orginal saj jih dobiš ceneje ker dobiš OEM verzijo cca 10000sit ceneje!

Zakaj mi videoigra “Ages of empires 2” ne deluje v windows XP, delal mi pa je v Windows 98?

Tudi tu mora delat. Desni klik na exe datoteko in nastavi združljivost na sistem na katerem ti je delalo. Thats all…

Če mislš na računalniku igrat igre pol mej Windows98, če pa boš mela
gor samo programe pol pa XP.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close