Najdi forum

Ej meni je novi win 7 začel pisati, da je nelegalen, pa ko se je zaštartal mi je v zadnjem tednu stalno potreboval Startup Repair, drugače sploh ni šlo. No in včeraj pa se win niti ni več zagnal.
Sem bila nekaj dni na vezi z Microsoftovim tehnikom (ja imam legalne, si morte mislit!), po več kot uro dnevno, in upam, da je s ponovno naložitvijo rešeno. Čeprav domnevam, da ne bo tako lahko.
Je pa enkrat, da je bilo nekaj brezplačno. No, saj vem, da sem plačala že skupaj s programom, pa da raje tega sploh ne bi potrebovala…
A je imel kdo podobne težave? Računalnik je nov, nič specialnega. Tehnik je prebiral podatke, da bi ga morda kaj sekiral Amisov varnostni program f-secure, ker je imel nekaj sporočil (katerih se ne spomnim več, nekaj s posodabljanjem?), nekaj sumljiv je tudi disk (da bi bil ta v okvari in se win ne bi mogli zagnati)…
Saj če bo štrajkal še naprej, bom tako uveljavljala garancijo, me pa zanima, če imate kaj takih izkušenj?

lp raglja

Garancija je ponavadi za strojno opremo ne za programsko.

Ja to vem, tisti tehnik mi je le svetoval, če se v naslednjih dneh problem nadaljuje, naj dam preverit disk. Ampak včeraj popoldne in danes se je prižigal normalno (sem tudi nekajkrat resetirala ali ugasnila včeraj), dela tudi vse v okviru win, tako, da če bi bilo strojno, najbrž ne bi delal, a ne?
Ampak časa pa gre, da tole porihtaš…

raglja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close