Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Wide LCD – poglejte in svetujte

Wide LCD – poglejte in svetujte

Pozdrav vsem tukaj!
Ta LCD bi rabu predvsem za delo v muziki, kjer se podatki gledajo in urejajo v “časovni X osi”, kar pomeni, da mi je širina bolj pomembna kot višina, zato se odločam za t.i. Wide screen. V interšparu sem zasledil tole zadevo, katere pa niti ne poznam dobro, čeprav so tehnične karakteristike povsem dobre. Za ceno slabih 50 tisočakov imam še bon, ki sem ga dobil danes, ker sem kupil nad 10.000, kar pomeni, da imam pri nakupu tega monitorja 15% popusta in me bo v končni fazi stal 42.500 SIT.

A vseeno mi malo pokomentirajte zadevo, če se strinjate z mojim nakupom.

Hvala vsem!

Osebno mislim, da je to čisto dober nakup.
Mogoče edini minus so zvočniki – sicer pa postaviš en woofer poleg pa je :))

mislim da ti ne bo žal..

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Ampak, moraš pa računat, da bodo na njem tudi vroče Finke zgledale povsem drugače… tko bolj wide :)))

Mimo grede, če mi lahko razložite: zakaj ni na tržišču wide LCDjev z visoko ločljivostjo, kot jo imam na prenosniku (1600 x 1050)? V čem je trik?

Kje si slišal, da jih ni?
No, morda Hofer in Bofex še nista slišala zanje… Navadnega Samsunga 240b pa že majo.

Priporočam Samsung 203b

naroči ponudbo v trgovini

pirmož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Al pa tega:

“LCD 19″” LG L1919S-SF 0.294mm 1280 * 1024 / 8ms /300cd/m2/ 1400:1″
CENA S 5% POPUSTOM: 55.746 SIT 232.780 EUR

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

V ponudbi ne vidim Samsungovih modelov, kako lahko naročim ponudbo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close