WI_FI
Ali mi lahko kdo pove kako naj se pvežem na internet z Notebookom in brezžično mrežno kartico? Oboje že imam pa ne vem kako prideš do ponudnika storitev inkakšne nastavitve moraš narediti na računalniku. Kartico sem inštaliral tako kot piše v priročniku in še eno PCI v hišni računalnik pa mi dela sedaj kot home network, javlja pa mi občasno še eno omrežje z možnostjo priklopa imenuje se vilo accses point, Kaj je to?
Je to mogoče še kakšen sosed ali pa tapravo internetnoomrežje pa nimam do njega dostopa, gesla itd..
za odgovor hvala lepa
ed
Imaš PC povezan z internetom??? Kakšen ADSL ali kabl skoraj obvezno potreben (dial-up je preveč moreča zadeva).
Na PCju nastavi networking na računalnik z dostopom do interneta, na laptopu pa enostavno poiščeš svoje home network in nastaviš, da je PC dostopna točka…
Simpl as it is…
Ista fora je dva ali več računalnikov preko ruterja (če imaš samo dva ruterja ne rabiš)
Hja tole mi že od začetka lepo dela, samo jaz sem dobil podatek od Windowsow, da je še eno omrežje na voljo in ker sem slišal o nekih možnostih brezžičnega dostopanja do interneta, na Letališčih in v tujini baje to že deluje, sem se spraševal ali pri nas tudi kaj podobnega počnejo in kje se prijaviti za tak hec.
Lp ed
Forum je zaprt za komentiranje.