Najdi forum

Wega nima pojma

Dve stvari sta se mi začeli dogajat, ki me begata do te mere, da več ne vem kaj storiti.
Vem sicer, da bom potem tolkel z glavo ob zid in tulil “Saj sem vedel, saj sem vedel” ampak vseeno:

1.) Athlon 1600, 512 RAMa, XP SP2

Računalnik mi zmrzuje.
Ampak ne tako kot ponavadi, ko si malce pobrskal po OSu pa si našel napakco. Računalnik zmrzne ne glede na to kako ga zaženem: do Windows, do varnega zagona, do dosa prek WIN98 startne diskete, celo če štartam samo bios.
Da bi bilo še bolj čudno: zmrzne samo enkrat. Potem ga na silo resetiram (6 sekund tiščanja na vklop/izklop) in ponovno vklopim in dela kot urca.
Kakšen namig?

2.) Vedno kadar gledam humoristično oddajo na TV Slovenija mi gre na jok. Kaj naj storim?

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

povej kako ti zmrzne, ko se ti to zgodi, ali se tipka npr.
caps lock, ali pa num lock odzivata ali ne ??

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

mogoče se pa pregreva

Če prav razumem ti zmrzne ob prvem zagonu?

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Kaj pa morebirna okvara RAM-a ?

klemenxx:
Moja ultra špica brezžična tipkovnica nima ledic za Caps in NumLock (indikatorja sta v trayu), tako da ne vem če trzata. No, v trayu se nič ne dogaja.
Zmrzne pa čisto popolnoma dokončno. Ne trza na nobeno znano kombinacijo tipk, ne zažene nobenega programa če vstavim CD z Autorun nastavitvijo, ne zaznava novih naprav na USB – nič, njente, nada. Slika je zamrznjena: ekrančka za prenos podatkov na primer se ne prižigata in ugašata.

AlesKo
Bi bilo logično, če bi zmrznil po pol ure. Pa ne: zmrzne po cca dveh minutah. Če ga takoj zresetiram potem včasih zmrzne še enkrat, ponavadi pa ne. Potem pa dela do nezavesti, tudi tri dni, če je treba.

Pero:
Po prvem zagonu po tem, ko je nekaj časa ugasnjen.

Cec
Možno. Še bolj me je strah, da je crknilo kaj na plati – ni še 2 meseca, ko mi je RAM delal celo štalo, tako da sem ga zamenjal. Ampak simptomi so bili drugi.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Imaš najnovejši bios?

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Povleči si z neta brezplačen sandra sisoft in malo prečekiraj mašino, če bo najdlo kašno napakico.

Ma možnosti kaj bi blo je 100…

Wega, saj imaš P. Držaja tam blizu 🙂

Imam isti problem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close